Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto Turska ne pošalje par svojih vojnih brodova na obalu Gaze i time ne blokira izraelsku ofanzivu, nešto slično onome što su Rusi uradili u Siriji kada su Ameri zaprijetili napadom?
...zato što mora igrat kako amer kaže...a rus baš i ne mora.
Pa zato i kažem, neka ne laprda ovako u prazno, bolje da šuti nego da laje okolo kad neće ništa poduzet. Izraelci im boardali brod na otvorenom moru i ni tad nisu smjeli da mrdnu prstom a imali su legitimno pravo da uzvrate vatrom na njihove brodove.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hajde šta serete ovdje...svi znate neke kritike slati svakom....svi vi muslimani po bosni po evropi i svijetu,pa palestina je sveta zemlja naša....ovaj ćovijek bar nešto pokušava a šta ste vi pokušali...teško je se sam s rogatim bosti.... kako je nisko pao islam i muslimani da ne povjeruješ....nikog nista ne zanima tamo negdje dok vama ne zapuca...tad znate kukat i moliti za pomoć uhljupi
Bice onako kako Allah odluci,,,tesko je sve ovo gledati a imo sam sanse i da iskusim na vlastitoj koze,,,,Samo ne zaboravite koje bio protiv ALLAHA UZVISENOG u istinu je bio i porazen ,,,,,poslusajte ovaj video na YOU TUBE ,,,,http://www.youtube.com/watch?v=Og0sENo_ftE ,,,Neka je hvaljen samo ON Vladar Sudnjeg dana,,,,,,
vidjeli od turaka na primjeru Armenaca možda? ili za Turčina samo muslimanske žrtve su vrijedne?
evo ovi što su dali minuse smatraju da samo mrtav musliman je željan žaljenja, pih...
hir riječ kod muslimana- genocid... a dal je nad armencima izvršen genocid? dal je u srednjovjekovnoj bosni izvršen genocid?
Rece Erdogan "nekim islamskim zemljama ne smeta ono sto Izrael radi Palestincima,inace bi nesto preduzeli"....hahahahagahahaha...joj komedijeeeee
Pa ovo je dobro rekao, kako vi ne razumijete da oni svi mrze Palestince i smatraju ih arapskim plemenom, nižom kastom, a Turke koji nisu Arapi tek zaboli briga za njima, oni idu prema sekularizaciji i vjera im je najmanje bitna stavka u životu!
Pa ovo je dobro rekao, kako vi ne razumijete da oni svi mrze Palestince i smatraju ih arapskim plemenom, nižom kastom, a Turke koji nisu Arapi tek zaboli briga za njima, oni idu prema sekularizaciji i vjera im je najmanje bitna stavka u životu!
A da zabraniš uvoz iz Izraela? Turska je samo 2012 iz Izraela uvezla robu u vrijednosti od 1.6 milijardi dolara!
FUJ GADE MI SE TURCI I NJIHOVA SUPLJA PRICA
Pa premijeru eto brani Gazu sa 100 miliona turaka o.O
Pa hajde g.Erdogane posalji onih sto miliona u Palestinu i odbrai nam bracu u Gazi!
Treba te rakete malo seikovima preusmjerit pa da vidim te pare i zlatne solje i auta kako ce letjeti na sve strane
Popišam te Erdogane po čelu, prodo si se za ovozemaljske stvari
Erogana za halifu!!!!
Zar nisu i Kurdi muslimani pa ih ovaj brko tamani ko zeceve? Tu muslimansku krv izgleda ne vidi.
Svaka čast Turskoj na podršci Palestincima i Gazi ....
Mogao si i Dodicka, ne bi se mi ljutili.