Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turski premijer Recep Tayyip Erdogan i njegova vlada digli su Tursku na noge, postala je jedna od najacih zemalja, vratili dugove MMF cak i njima sad posudjuju. privreda im raste, vojska raste, do prije 10godina su bili nista, neka tamo jadna Turska. Sad su svjetska sila. sto naravno ne odg ni Americi ni Izraelu, kao ni Evropi, jer Muslimani jacaju i na sve moguce nacine pokusavaju da ga sprijece, da ga skinu sa vlasti, Turski premijer Recep Tayyip Erdogan je vizionar, veliki covjek, vjernik koji voli Tursku a Bogami i Bosnu i Hercegovinu, ako Bog da nece uspijeti da mu naude njegovi neprijatelji... BOSNA VOLI TURSKU
Samo me zanima ko su ljudi koji komentarisu na klixu, kako ste samo ne upuceni.
Ako se ovi Turci nastave klati i demonstrirati, a političari krasti pa zabranjivati da se to kaže, nestat će nam turskih serija na TV-u. A baš volim gledat Dilu, da je to čudo jedno. Azer se po cijele dane i noći ubija rakijom (nisam znao da piju), a ni Riza se ne čuva. Od čega rade rakiju u Turskoj i zašto je onako bijele boje?
ON : Zeno, veceras liga sampiona pa bi' hteo da gledam, znam da gledas Silu, ali ... Žena : Üzülme ON : Znam, ali.. Žena : Ama hiçbir şey ON : Ok !
Premijer izgubio kompas.
Vidi se da je Bake od ovog ucio zanat.
Covjek koji je legalno izabran na izborima sa preko 70% glasova ima pravo da vodi red kako hoce, pa moji Turci ako vam se ne sviđa smijenite ga demokratskim putem.