Komentari (468)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenjam čitavu vladu FBiH,RS,parlamente,i viječe ministra za Erdogana
tebi je onda najbolje da se preselis u tursku.
Sarajevo porucuje Istanbulu ako ne zele Erdogana,mi ga zelimo
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ma ne može vam niko ništa
osim Izraela, SAD-a, Rusije, Njemacke, Francuske, Velike Britanije itd itd :D
da mogu i uradili bi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nadam se da ce konacno mir zavladati jer svi oni neredi, paljenja, rusenja nisu dio protesta, nekome smeta (a zna se kome) sto je Turska ekonomski jaka, stabilna, a nadam se da ce i ostati uz fantasticno vodsvo predsjednika Erdogana.
mi bosnje,pravo cudan narod... Mi nesto prozivamo Erdogana i tursku,spominjemo ih u nekom losem kontekstu..Pa jadni smo,da jadniji biti ne mozemo! kamo srece da ovaj hairli covjek Erdogan,hoce da preuzme Bosnu i da nas povede putem uspijeha kojim turska koraca! Boli nas sto je musliman,sto klanja,sto je uvijek na strani pravde..eto kakav smo narod!
Ja vas najljubaznije molim da sankcionisete komentatore tipa ovog idiota kad tako moram da ga nazovem. Ovaj ili je lud il ga smjesta treba pritvoriti. Ima i u Hercegovini ustanova za ovakve. Samo da Vas podsjetim da ovdje ima velikih znakova fasizma koji se javno ispoljava a to je u suprotnosti sa zakonom. Dat†hedr Ukoliko ga vi ne maknete ili ne upozorite, ja cu vas prijaviti nadleznoj sluzbi !!! Jeste li vi uopste procitali sta vam pise ovdje u NAPOMENA ?!?!?!?!?!?
Ako te nece turci dodji u Bosnu... Turci hoce demokratiju, a mi samo bolji zivot.
Stize ga ona bosanska, zelis rat, bio ti u kuci.
Sarajevo čuje i uzvraća: Tajibe čuvaj se i pazi na cijeli svoj narod! Pomozi da Muslimani u svijetu prestanu ratovati sami protiv sebe. Poruka mira, ljubavi i suživota Bošnjaka sa Turcima: Vratite nam kosti Zmaja od Bosne, Husein Kapetana, da našeg heroja pokopamo u njegovoj Bosni, te da mu napravimo Turbe, to će biti znak pravog uvažavanja, jer to je bitno radi naše istorije: da u svojoj zemlji pokopamo Bošnjačkog heroja i gaziju. Znam da to Bošnjački poltroni koji vladaju od 1990-ih pa nadalje vas ne smiju pitati, zato vas ja pitam i molim..sve ostalo o ljubavi i uvažavanju je prodaja Magle
bogami najebacemo....erdogan nesto cesto bosnu spominje... dal ce bosna u tursku il ce turska u bosnu...vidjecemo :)))) u svakom slucaju bosnjaci dobro podvezite opanke
Za one koji zele realno vidjeti situaciju,pogledajte : http://sozcu.com.tr/.
Muhameovi psi, uskoro ce cijela Europa poceti da vas trijebi. Previse ste se nakotili i previse sebi toga umislili. KRIZARI CE OPET HODATI SVETOM EUROPSKOM ZEMLJOM.
Dolazimo po tebe konjušaru Turski.
Dat˙hedr j...em ti mater ba vise. Ti si fasisticko djubre idiote jedan. Svaki tvoj komentar je pun nacionalizma, fasizma i puno drugih bolesti. Ne znam ko samo uredjuje ovaj forum ko se brine o likovima kao sto si ti. Sto te vise ne banuju ili su i oni isti kao i ti, bolesni umu.
Ti si parazit, nametnik i stetocina. Pravi primjer tipicnoga Muhamedovog psa!
Ne obracaj paznju na govnara,dzukela koja laje ne ujeda.Mozes mislit koliko su ustase,njih citavih 100 hiljada u BIH opasni,evo tresem se,al od smijeha,pusti vidis da je za dr Dabica preporucen pacijent,klipan neki s bubuljicama gnojavim..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Podrzavam moga brata Erdogana.
Afghanistan Albania Algeria American Samoa Azerbaijan Bahrain Bangladesh Brunei Burkina Faso Chad Comoros Cyprus Djibouti Egypt Eritrea Ethiopia 33.8 % Eritrea 36.5 % Gambia Guinea Indonesia Iran Iraq Israel 17.7 % Ivory Coast 36.9 % Jordan Kazakhstan Kosovo Kuwait Kyrgyzstan Lebanon Libya Macedonia 34.9 % Malaysia Maldives Mali Mauritania Mayotte Morocco Mozambique Niger Nigeri Oman Pakistan Qatar Saudi Arabia Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Syria Tajikistan Tunisia Turkey Turkmenistan United Arab Emirates Uzbekistan Western Sahara Yemen LOVE ISLAM..!!!
A nitko od vas Muhamedovih govana nece ici niti u jednu spomenutu zemlju, nego svi krscanske trazite da biste u njima parazitirati mogli!
Svima kojim Bosna i Hercegovina, Republika Turska i R. T. Erdogan smeta i koji im žele zlo, smutnju i propast ja želim da im dragi Allah podari razum da uvide kako i koliko su jadni. Da im podari da mogu govoriti kao ljudi, dostojni i ponosni a ne tek baljezgati fabrikacije Arika Sharona i njegovih sponzora iz MMF-a i Bilderberg grupe. Da shvate da je bolje biti ponosan na svoj narod, zemlju, kulturu i vjeru nego se jeftino prodati za "vrijednosti" demokratskog Zapada koji svakodnevno propada s izuzetkom Njemačke koja ionako nije dijelom takvog Zapada već je kudikamo bolja. Da prihvate svoju slabost i niskost i pokušaju biti bolji. Da pokušaju razgovarati a ne vrijeđati. Da pokušaju prihvatiti da su na gubitku i da će uvijek ostati jadni i bijedni ako nastave biti podli, zlobni i zavidni. A ako ne uspiju, da od.ye.bu odavde i nikad se ne vrate :)
karl-efendi ... tebi je najbolje da lagahno (sa slavenskim "h") odye.bes.h u kratkim skokovima kroz mlazove pishe kojom te pishk.am.o sa male jagode ... :) brzo po taj Tramal i nemoj zaboraviti duplu dozu manitola - eto te k'o lud ... Ustvari, ti jesi lud : h8er - iako očito nisi obrazovan, ne bi bilo zgoreg da malo čitaš? dathedr - ti najprije pokušaj istrijebiti vaške, očistiti gnjide iz očiju i glave pa onda naglo zaredaj sa istrebljenjem braće u krmećaku gdje si trenutno, šta misliš? mehodžeger - bemye ti terma za bauhau ... yeee, Dule Savić! Ante... - pravac .upak gdje ti je mjesto, ta raaaa ! Morao sam .. a, što se ismijah ...
nemoj tako,Erdogan je tvoj babo ;)
J E B O V A S O N !!!! U VLASTITOJ ZEMLJI NAM DJECA UMIRU, A VI PRICATE O TURSKOJ !!!!!!! IMATE LI MOZGA ?? IMATE LI SAVJESTI ?? ISTA ???