Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim. To bi trebalo totalno zabraniti.
Tako je
Bakir zabranio izčlanjivanje iz SDA haahababhahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
I kaze zasto ga EU gleda sa rezervama.. Protiv sa opijanja i.licno ne konzumiram,ali ovo je krsenje ljidakih prava.
Islamizirani Srbi, Turkofili, najvece pijanice po Lukavici i beogradskim splavovima na haparatima.Sa njima skupa na haparatima i Sejdo pijandura.
Kakvo krsenje prava, to je spas za stotine hiljada brakova, za milione ljudi, za milione djece.........
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad je Norveska to uradila niste se bunili vlahudijo. Dvolicna balaga
šerijat na mala vrata,..
Diktatura prava
I ta ce mjera ostati do kraja života
Alkohol treba trajno zabraniti,to je majka svih zala!
LEGALIZUJTE MARIHUANU
Ja, kada budem predsjednik sa diktatorskim ovlaštenjima, zabranjujem prodaju kokosovog brašna, jer ima ukus plastike.
Glupost, nemozes nista na silu tjerati nikoga i da je Allah htio svi bi bili vjernici, a nije i alkohol je takodjer test za vjernike... Sloboda govora i Sloboda religije je dio sloboda koje bi svi trebali da postuju.
O muslimani! Razotkrivajte munafike koji hoce alkohol i koji hoce da se sejtanu klanjaju. Munafici nam nevolje zadaju. Sto se tice kjafira/ateista oni su izgubljeni i izgubili su svaku nadu u spas. Oni zive od danas do sutra i ispunjeni su tugom, strahom i depresijom. Kad ih vidite da su nasmijani oni depresivni,kad ih vidite da im a prima vista ide dobro znajte da su u nevolji velikoj.To su gubitnici. Njihova srca su surova..Allahu dz.s prkose i raduju se nevoljama muslimana. Od muke bi pukli.
O muslimani! Budite cvrsti i jaki. Kjafiri i munafici su ljuti, mrzovoljni i ne vole da se Allah dz.s slavi i hvali onako kako Mu dolikuje kroz namaze, zalaganje za dobro i odvracanje od zla a sve kroz temelje Kur'ana i Sunneta naseg Poslanika Muhameda a.s. Njihova srca su bolesna i oni su izgubljeni. I oni su vjernici ali vjeruju u sejtana/nistavilo da svijet/covjek nastao sam od sebe kroz "proces" a gumica sama od sebe ne moze nastati. Allaha dz.s slavite kako Mu dolikuje.
Pocelo je Pocelo nesto se desava.Plovi patka plovi guska uspomene svjeze i nakon 300 godina.
Zivim u Brazilu, iako nije izaslo u medijima, ali prodaja alkohola je bila zabranjena, u megamarketima, na otvorenim javnim prostorima (unutar barova da, na terasama zabranjeno), nevezano za relegiju, cisto radi suzbijanja sirenja virusa.
Tko sam ja da ti sudim...
.... ja , eto oni nemaju štekove one svoje rakiješine ! 🙄 .... lafo čaj cugaju , a doljevaju RAKI !
Poznatije u svijetu kao islamski populizam...covjek sebi ufuro da khalifa a zatvara sve one koje smatra neistomisljenicima a ove bosnje sto ga velicaju nebi izdrzali ovu cenzuru ni mjesec zato bolje sutite Bog vam dao...