Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj brke,on bi fol posredovao.Ko tebe pita za misljenje jadan?😂 Da si vazan ne bi cucao pred vratima EU 30 godina.
Na kraju će se morati pregovarati. Što prije to bolje. Niko sa Zapada neće poslati svoje trupe da brane Ukrajinu, a Ukrajina polako gubi dio po dio svoje zemlje. Novac i oprema na kraju neće biti dovoljni jer neće biti nikog da je koristi. Mir, mir i samo mir. A Klix tastatura ratnici bi ratovali do zadnjeg Ukrajinca.
Ako Izrael može bez ikakvih sankcija okupirati dio Sirije ( Golanska visoravan), zašto Rusija ne može dio Ukrajine?
Znaci oteta teritorija da ostane Rusiji sto znaci legalizacija agresije i okupacije mada je bolje i to da rat stane nego ovo sad sto se gube zivoti a Ukrajina i pored ogromne pomoci skoro cijelog svijeta nema snage da se odupre Rusiji
Isto rade i cionisti koje ameri podrzavaju, tako da ne moze niko pricat o nekom moralu
Zavrsice se za stolom kad tad
Ebeš ti EU kad se ništa ne zalažu za prekid rata a jedan turćin sam pokušava da pronadže mir izmedžu rusa i ukrainaca,to je dokaz da je EZ retardirana i umjetna.
Ko pita EU za išta?
Sve dok EU i Amerika, šalju pare i oružje. Ko te pita za mir. Bitno je da se lova obrće.
Rusi vise nikad ne trebaju pregovarati i trebaju ic do kraja jer nikakav sporazum s ukr ili zapadom nije moguc, oni ce prevarit i prekrsit svaki ugovor sto su uostalom i sami priznali u slucaju minska.
9 ads blocked,18% faster loading. Ko zna,zna...
Zna Turčin sta radi
Uzmi to, što si popušio, popušio, al zato mir i EU. nemože bolje
Sa ovim samo Ukrajina dobija na vremenu. Rusi trebaju da dodaju gas i da završe sa ovom pričom..Kakvi mirovni sporazumi, to Rusima uopšte ne odgovara.
Kažu da su saglasni sa ovim ugovorom, posebno si insostirali na tački 5 - Referendum 2040 na u svim oblastima/pokrajinamabo njihovom budućem statusu. Ukrajina je zahtijevala da se to izbaci iz ugovora, a saglasna je sa ostalim tačkama.
Potpuno povlacenje ruskih chetnika sa teritorije Ukrajine, odgovorni poput putlera pred medjunarodni sud, placanje odstete za sva razaranja... su osnovni uslovi od kojih treba krenuti. Sve ostalo je pobjeda agresora - Rusije.
Ma važi. 😂
Pa Rusiju se ne moze pobjediti. Kao sto ni Ameriku niko me moze pobjediti. Jedini gubitnici, kako kod da se zavrsi, su jadni momci koji ginu na obje strane bezveze za ciljeve Putina i Zelenskog.
Cuj zamrzavanje rata trenutnom linijom fronta. Kako ga nije stid. Nek se povuce okupator iz Ukrajine !!!!
Uvjeti su ponizavajuci. To je da pristanes da poslije silovanja, silovatelj i dalje moze radit sta hoce i to bez ikakvih posljedica
Isto kao dejton ishandrio nad cjeli svijet susjedi nad etnicki pocistili jet su imali oruzje a i udarili prvi