Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad režim zabrani društvenu mrežu to je znak da ima oraha u džepu.
Svi su ukinuli društvene mreže, što ne bi i mi... imali smo više štete od toga nego koristi. Pa eto, malo, malo neka propalica iz inozemstva diže narod u BiH... Trebamo se ugledati u Turke.
"Povinovali smo se odluci, ali je ne poštujemo." Fašistički tiranin.
Supcino-sada kao "lafo" nije trebalo! E moj "cobane" ko te ne zna-i dalje tamani Kurde!!!Fukaro!
"Povinovali smo se odluci, ali je ne poštujemo. Zahtjev je trebalo odbiti iz proceduralnih razloga", rekao je Erdogan novinarima. KLIX šta znači POVINOVALI....mamicu vam nepismenu
Pa zabranio je twitter i youtube jer su objavljivane stvari koje su pokazale da su umiješani u korupciju i spremanje vojnog napada na Siriju. Ko da nije dovoljno što obučavaju teroriste nego bi i da napadnu Siriju.
U svim zemljama svijeta postoje zabrane drustvenih mreze, samo sto se to naziva drugacije "pad servera" ili okrive se tamo neki "anonymusi" :-)
Ne mogu mu nista a izazivaju nerede preko Twitter ,i ko nebi Zabranio? Ali opet,nista mu ne mogu on je jaci sto vise lazi izmisljaju
Pravedan čovjek,dok u Francuskoj,SAD i UK imaju pravo uvesti restrikcije društvenim mrežama,neke druge zemlje nemaju to pravo.Pa naravno da će čovjek ukinuti ili zabraniti zato što NSA ili druge agencije preko toga kontolišu ili prave nered po drugim zemljama!!!