Ne možemo biti samo posmatrači
0
Erdogan najavio sankcije protiv Sirije
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedi g, o v, n a cR BINE
ERDOGAN===NOVI KHALIFA
moj jarane sutra si ti na redu kad se sirija zbrise ko libija. i ti si se zamijerio izraelu. nemoj misliti da si ti nedostupan.možda za svoj narod jesi al za izrael nisi. uskoru ćemo gledati i tebe isto ko libiju i siriju. hahahaaaaaaaaaaa.
Premijeru, Danas je Sirija na redu za \"demokratiju\". Sutra će biti Iran, a prekosutra Vaša Turska. U međuvremenu mogao bi se desiti poneki teroristička akt u Vašoj zemlji i pojačana \"aktivnost\" Kurda. Dakle, poštovani predmijeru, ponekad nije mudrost staviti se na stranu \"jačeg\"!?
@kinez I ja tebe;-)
ovaj Erdogan je svjetski lider današnjice....inspiriše me
Digli se ovi Turci, oce rat s Izraelom, oce u Sirji da glume Ameriku, trebalo bi ih malo na zemlju spustit...
moj život je bio težak. moro sam se puno krišćanskih k.u.r.č.i.n.a. nadudlati, dok nisam posto turski premijer.
jeste čule glupe poturice, šta vam je šef izjavio. od sad su vam sirijci najomraženiji neprijatelji. to sad morate poštivati. odmah počnite pisati: smrt sirijcima itd...
@Maya: Volim te....
........po tvome, Dodo tera \"pravoslavnu-krscansku\" vlast????
Ne daj se Redžepe, Maja je uz tebe
Pa ko tebe zaustavlja kretenu proitiv kurda, znaci ti mozes tuci teroriste a drugi nemogu, a u stvari ko si ti da se mjesas svugdje gdje ti nije mjesto. mani se ti Sirije kretenu.Zivjela Sirija.
Nisam Muslimanka, nisam pravoslavka, nisam katolkinja......covek sam!! Volim sve one koji je*u mamu \"vjernicima\"! Napred Erdogan!!!!!
Aferim !!!!
ko u komunjarski vakat...njihova mora biti zadnja...