Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Palestina umire...
Turkiye 💚🇹🇷
sad ce bosnjo svrsiti kad ovo procita.
Gade mi se svi politicari ovog svijeta. Gadi mi se licemjerna EU koja sve ovo samo gleda, gade mi se i arapske zemlje sve ovo u Palestini NIJEMO POSMATRAJU. Gadi mi se i Kavazovic koji se neki dan gotovo bratimio sa nekim jevrejom. Gadi mi se danasnji svijet.
P.S znam da ovaj moj komentar nema veze sa gore navedenim tekstom, ali Erdogan, umjesto sto se hvali, da barem 20% posalje Palestincima, Palestina bi bila slobodna. Ne samo Erdogan, nego svi oni koji mogu, a nece.
Ne vole ustašhki teroristi Erdogana, organski ga ne podnose ali zato ljube i ližu dupe svom hunsko mongolskom poglavniku Viktoru Orbanu. Nema mi ljigavijih i mržih svoreva od ovih Pavelićevi katolibanskih potomaka i klečavaca.
Zašto Hrvati ne bi voljeli Turke. Šta su im Turci u skorijoj povijesti napravili loše? Ništa, baš ništa. Turci i Hrvati imaju odlične odnose. Jedni drugima pomažu bilo kad je kakva neprilika. Bošnjaci se kunu u Turke, a ti isti Turci više gledaju cijene i Srbe i Hrvate od 'braće' Bosnjaka. Pogledaj investicije po Hr. i Srb, a pogledaj u BiH.
Kada bi on i Vučić nadgledati inflaciju kao što nadgledaju oružje njihovi građani bi bili daleko sretniji.
Kad bi Čović i Milanović izašli iz Bayinog rektuma i pogledali vidjeli bi da Hrvati nestaju i u BiH i HR.
To danas dronovi za čas potamame
Brko lira ti grohnula tako da ce ti gradjani morati kofer lira ponijeti da kupe hljeb.
Popishaj se na nju.
Nego, kako stoji lira?🤔
Bolje nego rublja
Kako god da stoji Turska je velesila za mađarsko hunske konjušare zvane kurvati.
A de mi recite je li danas Erdogan pojeo 3 ili 5 Hurmi za sehur?
Mocna za pomaganje Rusiji da ubija djecu i Izraelu isto
Najniža plata u RS 1000 KM, najniža plata u FBiH pod vlašću Trojke 639 KM, to je bitna tema a brkini brodovi ,neka se on brine o njima
Ovaj nesmije napasti Izrael ..eto koliko je Jak.
Izrael mu je znacajan trgovacki partner i saveznik, sve ostalo je suplja za siroke narodne mase. Palestina mu je za dnevnopoliticke potrebe, bas kao sto i Srebrenicu "trzne" kad mu zatreba. Turska posla.
Turci su najsrodniji vecini Jevreja,Hazari su bili tursko pleme haplogrupa J2