Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli brko referendume, k'o i onaj brko što je 1938 upitao narod 'Da li odobravate aneksiju Austrije i da li odobravate da 813 članova parlamenta bude iz jedne liste članova nacionalsocialističke partije i simpatizera', sve jednim pitanjem. Narod se odazvao u velikom broju, navodno 99,5% i njih 98,9% odgovorilo 'Da'... sve jednim odgovorom. Uštedili.
tako itreba ređepe
Još malo pa će se Turska preimenovati u Islamska država Turska - IDT. Iz škola su počeli izbacivati nauku (evolucija i big bang) i ubacivati vjerske budalaštine o adamu i evi i slično.
@tubullarbells I da se preimenuje u Šerijatska Republika Turska, jesi li ti u Turskoj il Bosni? Ne znaš kako ćeš sutrašnji dan pregurat al tebe interesuje uvodjenje novih zakona u jednoj zemlji koja je preko 3000 km udaljena od tvoje. Što vi ne izbacite krmetinu sa jelovnika unutar OSBiH? Jel to neka nasilan asimilacija muslimana tamo kod vas? Eto postavljam ti pitanje sa preko 3000 km udaljenosti. Fukare ste balkanske odvijeka bili to će te i ostat.
Ko ne vjeruje evo: https://news.sol.org.tr/government-remove-evolution-high-school-curriculum-171440
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa pičkice licemjerne USA ima takodjer smrtnu kaznu pa ne čuh od vas "šokiranje". Ali kad Turska to uvede onda je to "skandalozno". Koje ste licemjerne pičkice ne mogu tolko jesti kolko bi po vama ispovraćo.
@guzarcurguzI4 Sta ce bjednici... svaka cast na komentaru 😜
Samo zato sto je vecinski muslimanska zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce i milojko prepisati referendum od brace Erdogana..
Bravo, kamo srece da je i mi imamo.... zbog 20 kretena na vlasti pati 3.5 miliona ljudi
Malo vise od 20, ali eto, i ako cemo ganjati demokratiju, treba za sve bitne odluke bez uplitanja stranaka, donositi misljenjem gradjana, odnosno referendumom.
Čuuuuj ? Ko i brak sa silovateljom......
bolest je to neizljeciva
@eumersaa Razmišljam,valjda da legalno smakne neistomišljenike.Diktator :)
ovaj je lud 100%
To bi trebalo uvesti u sve i jednu drzavu! Dva tri slucaja... pa bi neki dva puta razmislili.....
ma ko ste vi da odlucujete o tome,da niste Bog slucajno pa da znate sta kako i ko zasluzuje, stavljate se kao da ste BOG i sudite drugima, lijeci se bolan nisi dobar...
@eumersaa! Napuši se kurchine! I pazi na ponašanje!