Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ga ti prvi prošao.
Kakav licemjer a izvoz iz Turske u Izrael nikad veci
Imaju slike ostataka raketa koje su pale na Gazu, a na njima piše made in Turkiye... Ovo je samo priča za javnost, on je saveznik Izraela.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vise se Irska ,Spanija i Zemlje Latinske Amerike bore za Palestinu nego citav islamski svijet od Turske do Saudije
Izgleda protiv Izraela samo Bosanci i Huti
Ekonomska saradnja izmedju Turske i Izraela na nikad vecem nivou. Saudiju ni ne spominjati, zabranili proteste, ne daju pomenuti Gazu. Zajedno sa Emiratima zaobilaze blokadu Huta i prevoze kamionima robu u Izrael. Samo se Iran, Hezbollah, Huti i iracani bore
Erdogan je jedna vrlo narcisoidna osoba,a to je dijagnoza.On voli da je vladar i da vlada.Sve sto radi,radi za licnu popularnost.Bolesnik.
Jest grohno islamski svijet.Turska prodaje oruzje,opremu,municiju zemlji koja ubija Muslimane.Nema dalje. Doduse,Turska je muslimanska koliko i Saudija ili Jordan.Nigdje veze.
Cuj brke i suplje mu. Ovako je govorio prvog dana napada na Gazu i opet ista suplja.Kako te nije sramota pred Bogom? Bolje je da sutis,nego da bacas bombaske okolo.
Opasan kriticar koji i dalje razvija ekonomske odnose sa cionistima
Covjek u prvu 100%>Dok oni seru ubzlatne wc solje i drze tigrove po kucama,voze zlatna auta...Na tu Islama..
Boli islamski svjet datula za Gazu i Palestince već decenijama...
Koji pakas ovaj Erdogan!! Nek krene od sebe, osim sto laje na Izrahell ništa drugo i ne radi. Izvozi robu i dalje. Grli se sa negatorom genocida (Dodick). Licemjer da ne može veći!
Tokom agresije na BiH,Turci su nam slali samo sabure i tespihe.
Mrs u tri pm
Bosnjaci u Bosni znaju sta su turci kroz istoriju su nas uvijek izdali i ostavili. Meni braca nisu od 1992 pogotovo.
pa ti najgori nista nisi uradio.Sto ti nisi makar podnio prijavu sudu u Hagu nego je to uradila Juznoafricka republika.Najveci demagog samo prica nista konkretno.
Pored zabrana i cenzura širom Europe pa i Amerike prosvjedi podrške Palestincima. Vi u BiH pored nezavidnog položaja u kojemu se nalazite pa i mogućih posljedica ste iskazali podršku.Arapski svijet pa i Turska bi se trebali pogledati u ogledalo i zapitati a ne moralizirati
Pitaj Kakira za savjet, on zna sve.
Turska izvozi bodljikvau zicu u Izrahell koja je danas postavljena oko dzamije Al-Aksa a brko samo prica do izbora. Trese se stolica brkooo
Jeste li i vi islamski svijet???