Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest baš se te nuklearne bombe tek tako bacaju hajde hvataj se čitanke
bosna je uz tursku.
ko je za novu osmanlisku imperiju na balkanu like
Erdogana za halifu...ko je za?
ERDOGAN=========KRALJ
@ž svi Nuklearke vec vise od 50 godina sluze samo kao sredstvo za zasrasivanje... Ko kaze da Izrael ima nuklearku?? Kada bi iz-bio r-at izmedju Tur-ske i Izra-ela...Izra-el bi pot-onuo ko zid-ov u ziv-om bl-atu. Uglav-nom, odlucan i hrabar potez Turske vlade...svaka im cast. Turke ne mozete u-bij-ati kao sto ste navikli sa napac-enim Palest-incima. Turs-ka k-rv je malo sku-plja od Palestinske.
Ne bojte se braco turci mi bosnjaci cemo vas braniti!
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU aferim Sidik :) Yehudi are world sickness !!!
Ne bojte se braco Turci jehudija jer kukavice su to teske. Oni su svakog Poslanika a.s. ubili i zato su prokleti. Oni smiju samo na neduzne i nenaoruzane Palestince.
bravo Turci ....treba neko vec da stane na kraj divljanju jevreja u svijetu ..
Ovi koji velicaju izrael dolaze iz Hercegovine l iz rs.....sto se tice tog pitanja izrael protiv Turske nema nikakve sanse iz razloga ako usa se zakaci sa Turskom amerikaci ce imati pakao ako niste znali ameri koriste Turske morske kapacitete za rat u Iraku i Afganistanu a sam polozaj izraela je takav da bi ih napali svi susjedi istog trenutka i nezaboravite da nihove komsije nisu oni iz 60 godina proslog vijeka svi su bogati i svi naoruzani do zuba a i svi ih mrze....zapravo cijeli svijet osim amerike i rs....pozz
@ž svi pa i bilo je puno civilnih žrtava..čitavi gradovi i sela u južnom Libanu su sravnjeni sa zemljom, no to je bio jedini \'\'vojni uspjeh\'\' Izraela..
Nemaš ti dijete pojma,neznaš ti ni odakle si šupalj,Turska je jedna od najutjecajnijih članica NATO a i ima veoma moćnu i opremljenu vojsku ALI ni Izrael nije za podcijeniti i to odbija sukob,vojna ravnoteža je ujedno i mir,Izrael s.e.re godinama i propagira silu a na to jedini odgovor je sila.
Kako je narod Tup a kako i nebih bio kada mu se kljuka 50 godina da je neko jak i opasan,razlog pobjede sestodnevnog rata treba procitati zasto se to desilo i radi cije gluposti pa onda pricati,izrael je jak samo u palestini nego nadjite mi samo jednu zemlju Mislim na zemlju koja ima uredjenje i ozbiljnu vojsku a ne diktatore i poslusne USA pupies koje je izrael potukao pa dodjite da palamudite ovdje.Turska je zemlja sa svoje JA i nije to egipat niti joradn niti Libija vec zemlja koja smije da kaze Dosta,Stop ili da kaze JA Iizrael se malo preracunao i ta ce ga cijena kostati u svakom slucaju.
budala - tek sada ce ameri dici ruke od njega..zvrsice ko pakistan ..
Znaci oni koji su najvise naoruzani nuklearkama su najveci teroristi.Tacno. Znaci da su Rusija, USA, Izrael, Francuska, VB-a najvece teroristicke i najopasnije organizacije za buducnost covjecanstva.!!!!!
to sa hezbolahom su price za malu djecu da su oni napali hezbolah bilo bi jako puno civilnih zrtava jer je to neminovno. a to nije odgovaralo izreale jer bi se citav bliski istok upalio. a sve je krenulo tako sto je hezbolah prvi nesto provocirao i gadjao nekim raketicama neduzno civilno stanovnistvo. nesto se ne sjecam da su od tad vise ikad pokusali sa takvim provokacijama. ne smiju