Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premijeru potpuno ste upravo.... bez cionista svijet bi bio mnogo mitniji i sigurniji,,
Otkrio čovjek toplu vodu
taj se nije rodio..........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogane, vec imas brkove, a I mrzis cifute... na dobrom si putu...da zavrsis nedovrseni posao!
Nisu mu crni
možda ga Dodik i Radončić zaustave
Svaka ti čast kralju!!! Pravi lider i pravi čovjek!
nije turska libija,sirija,afganistan nebudite smjesni ljudi,da petarda padne sa cifutske strane vidio bih sile oci moje lijepe :) sto iran nesmiju eeee ili rusiju, to bi im zadnje bilo..
jebem ti onu mater....supak jedan...velika usta al da uradis nesto nema teorije.....nesmijes he? onda zacepi i seri nekom drugom !!! seronjo jedan !!!
Proturaj covjece rakete od prazne price nema nista,salji dobrovoljce..
Ma nisi ni ti ništa bolji , jedite govna i ti i netanjahu
Hebla vas i Turska i Rusija i Europa i Amerika !!! Toliko ste svi jadni da se MORATE pozivati na druge drzave, kulture, snagu, vojsku... dokaz jada, slabosti i beznacajnosti !!!
Ma daje ljudi ne kakite kvake, Ameri podržavaju Čifute a uspjeli su prvo da (gdje ne vladaju) zakuhaju u Islamskim zemljama tako da sad ni jedna Islamska zemlja neće na Izrael jer ima svojih problema (Irak,Iran,Sirija ,Libija,Pakistan)
...i tebe sama usta, samo laprdaš isto ko arapi ti dole...kurčite se u prazno...
ruku na srce, najveća prijetnja miru u svijetu je islam... gdje god je muslimana tu je i rata i ubijanja...
PA RAmbo,zasto ne zaprijetis malo tom i takvom Izraelu?Sto se ne ujedinite sa Iranom,Egiptom itd ,sto se drzite samo suplje price,daj bjezi
novac i čekanje da neko drugi nešto učini, doveli su Palestinu na "pojas". nažalost palestina će nestati. neka se i okolni muslimani pripreme za nestanak: liban, sirija, egipat
Da hoce slucajno pasti koja izraelska raketa na tursku teritoriju (ali bez zrtava), pa da im se turci krvi napiju...
ZASTO NE DIGNES 100 MILIONA TURAKA I U GAZU, I NJIMA SI GARANT OBECAVAO