Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako brat Erdogan NE može da izlobira ništa u korist BiH , a "dobar" je sa Amerima i Rusima 🤔🙂
Erdogane ostani kuci i cekaj da ti dodju na noge. Ko jednom udje u bijelu kuću sasvim drugaciji iz nje ziđe. Cak i Obami se previdzalo, posjedio od straha za par mjeseci. Jedino Titi nisu mogli nista, baba Vanga je bila na njegovoj strani.
Super
Ode Erdo da moli za sadaku, nista drugo i ne zna. I da moli Trumpa da ne dira njegov rezim, jer zna da ga je EU otpisala. Samo Bosnje u njega gledaju ko u Poslanika, ni Turci iz urbanih sredina ga ne mogu smidlit. Samo ga bijednici nepismeni u TR podrzavaju, a njih je na zalost 45 mil
Žalosno ko vodi ove zemlje najbolje bi bilo da nema država da postoji samo planeta zemlja da ljudi žive rade i čuvaju jedinu planetu koju imaju da zanemare razlike i vole se i pomažu ali na žalost mi smo hajvani a ne insani
Trumponja ce pljubiti dzon cipele naseg Sultana Erdogana.
J*bo li te sultan tvoj da te j*bo.. nikad nama u BiH neće bolje biti dok jedni misle da su nam Turci braća a drugi da su im Rusi braća.