Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlasi, škutori i komunjare tj jugobalije, jel’ vam muka?!? 😂
sto bi mi bilo muka???? vidi lijepog suncanog dana ....boli me moje veliko za Erdu...bas mi jedina briga on...cccc
pPikljucujem se tvojoj listi, samo kao liberal. I da ti odgovorim na pitanje, je mi muka kad vidim ovu genocidnu facu.
Pisete vise o Erdoganu nego turski mediji
Meni nikada neće biti jasno zašto Muslimani 93. godine nisu vratili svoje staro historijsko ime Turčin koje ih je krasilo cca 500 godina? Ovako su se imenom Bošnjak samo predmet ismijavanja jer je svima poznato da je Bošnjak arhaična turska riječ za Bosanca, odnosno termin za regionalnu pripadnost. Sada zamislite idiote koji bi termine Ercegovac i Hercegovac podijelili pa da prvo bude nacijonalni a drugo regionalni termin?
@Svercer Historijsko ime Ličanin, Sremac, Šumadinac, Bosanac (arhaizam Bošnjak) Hercegovac (arhaizam Ercegovac)??? Pa to je tek regionalna pripadnost, a etnička pripadnost su Hrvat, Srbin, Turčin...
Razlike su znacajne u osnovnom da Erdoan efikasno odrzava poredak u zamlji na osnovama borbe protiv, kako vanjskih tako i unutrasnjih neprijatelja u razliku od ovdasnje prakse da su standardne pojave biti na visokim funkcijama i uzimati visoka primanja od gradjana ove zemlje a otvoreno raditi za interese drugih zemalja. E to kod Erdogana ne moze.
Klixe, kojeg hurca izvjestavate stalno o Erdoganu? Pa mi smo valjda Bosnjaci a ne Poturcenjaci.
I tamo je ,,sultan,,zakazo,,miting,,. A sto je u Sa,bunite se.😁
Neka malo posjeti i neke druge zemlje, a ne samo Srbiju.
Tito i partija...
Erdogane bori se za izborni zakon kao i cokolinda za svoje korvate kad luta bo bjelome svjetu i spominje bosnu kao da je njezina prcija. Btw. hebem i tebi i njoj mater😎
Ne granici se izrael i ameika pa imaju prisnu suradnju u svemu. Ako zive hrvati u njoj oni imaju svog legitmnog predsednika a ne jos jednog iz van granica onako kako ti tumacis. Osim toga BiH je suverena drzava i o njoj ima kod vodi racuna, tako da glupa plavusa nema sta tu da trazi osim mozda ekonmske suradnje.
Stigla haman uplata klixu
da li će bh komunjare uputiti protesnu notu v.britaniji za ovako skandalozan potez i da li će biti spontanih okupljanja prijeratnih sarajlija na nekom od trgova kako bi mi normalni građani iskazali protivljenje ovom sramnom činu. p.s.sve je ovo poludilo samo mi fgr-ovci ostali normalni koji spašavamo planet od propasti 😁😁😁
Prije 100 godina nakon pada njemačkog casrtva VElika Britanija je zauzela Stambol i podijelila sa Francuzima Otomansko carstvo a Jevrejima obećala Izrael. Bilo je planirano i ranije zauzimanje Stambola al odbranili ga Nijemci i Turci zajedno. A vidi sad situacije, Velika Britanija brani sultana Erdogana od Njemačke. Žalosno.
Ubi nas KLIX sa Erdoganom ko nekad sa zicarom, imajte malo u svemu granice