Opasne optužbe
178
Erdogan: Berlin štiti teroriste
Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi podrzavaju Tursku, a salteri za radnu dozvolui za Njemacku do bascarsijjee...
ZARATUJTR
@Dopeman ne znam sto svi porede drzavu Njemacku sa njemackom vanjskom plitikom. Kakve veze ima zivot u jednoj zemlji, gdje posteno ides na poso, radis, zivis...sa onim sto rade politicari. Pogledaj nase politicare i zamisli da stranci onda ocjenjuju Bosnu i narod na osnovu toga? Sta jedno ima s drugim?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opet Bošnjo veliča svog okupatora. Jebla vam Turska sve. Husein-kapetan Gradaščević se okreće u grobu kao i Ataturk kad vidi šta ovaj debil radi.
Gradascevic je davno prokopo do Kine gledajuci sta se sve po Sarajevu zove po izdajniku koji ga je izdao Turcima.
više ni ti ne vjerujes da je Gulen organizovao taj udar
Erdoganovci su najgori turci u njemackoj
Erdogane... ne-ne-ne-ne... Reci drogi "NE!" Tebi si mase odane... Na dug kamate dodane... 412375 miliona dolaraaaa...
za Njemacku se mogu reci samo rijeci hvale, od nogometa (vidjeli smo neku noc) pa do kvantne fizike Njemacka je drzava no'1 u svijetu...samo zavidni i nazadni mogu njemacku da kude...
Ahahahahahaha to je isto da lopov optuzi policiju za kradju ahahaahhaha poturicama i turcima pritisak raste bummmm
uh ko mi kaze, kaze erdo clan Islamic brotherhood!!!!! 😂😂😂😂 nema ovi turci uvijek turci nikad se makli iz 1400. nisu
Ovaj će na prijeko crknut', pjeni jadan, a Švabo ga ne ferma 2%.
@hogar strasni što bi crko?! Šta mu fali?
Svaka čast brki. Nije fukara pa da igra kako Evropa svira. To samo sirotinja mora biti poslušna evropskim lešinarima.
B A K I R E , evo ti ga , babuka . . . ! ! !
pametnoooooooooooooo
erdo..kljusino..razvalio si Tursku po naredbi Američkog CARSTVA..zašto. ..ako je normalan narod u Turskij, ti bi trebao visit na trgu naglavačke
ovako govori samo balija ili genocidas....
MOZE OVAJ PRICATI DO MILE VOLJE, ZAPADNI MEDIJI I KAD GA PRENOSE, TO RADE POD STROGOM CENZUROM. JEDNOSTAVNO JE DOSAO DO TE TACKE GDJE VISE NEMA POSTOVANJA PREMA NJEMU, A ZA POSTOVANJE TREBA MU ONO STO KIM IMA, A ON NEMA. DA, ZNANJE ZA NAPREDNU VOJNU TEHNOLOGIJU KOJA CE DONJETI POSTOVANJE TURSKOJ. MEDJUTIM ONI TO NEMAJU, ONDA MU STIZE DEPESA DA NE MOZE GOVORITI STO MU BERLIN NE DOPUSTI.
nemas ti pojma sta pricas ...on hebe i amere i ruse ...sta mislis odkud mu muda
Moze "hebavati" zatucane Turke, oni iole pismeniji bjeze na "mrski Zapad"!
Na cijoj smo mi strani? Njemackoj ili Turskoj?
Ja sam iskljucivo na mojoj, jer nemam interesa ni kad Njemacka i ekipa podrzavaju Kurde kako bi destabizlirali Tursku i u za njih najlosijem scenariju, barem vratili onaj pudlica sistem u Tursku, a ne podrzavam ni ovog. Doduse ne znam sta se tacno desava, mozda su stvari otisle tako daleko da je prisiljen hapsiti jer je cini mi se jedno vrijeme cak i cjelovitost Turske bila dovedena u pitanje, medjutim za moj ukus previse hapsenja.
Prema tome, ja sam na onoj strani "zaboli me quuurac".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idemo dalje i nastavlja se..