Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je krajnje vrijeme da Ameri završe sa turskom. Za početak malo Kurdistan i Kipar, a onda šta ostane... Sprema se još jedno divno proljećne u islamskom svijetu. Kokice i kola uzeti, plaćena TV pretplata... Kreći!
Ajde bas da vidimo kako ce Erdo postupit...lako je pricat u kamere
erdogan jos uvijek guta trumpovu spermu, koliko ga je Trump ponizio pred svijetom. Koliko trebas bit mal i nebitan u svijetu politike kad te neko moze preko Twittera!!!! unistit. Smijesan taj erdogan, cijeli svijet mu se smije
@chapito uništio ga? Jedna od rijetkih država koja ne zavisi od svjetskih banaka, koja se uspjela izvući iz dužničkog ropstva. Amerika bi svakome da bude sudija, ali više ne može, gubi utjecaj...
@ZmajevoOko kad je jedan tweet Trumpa dovoljan da Erdogan radi sta Trump hoce, to dovoljno govori o Erdoganu i Turskoj- ko su i sta su na svijetu. Nebitna igracka velikih sila, pa ni Mexiko nije dopustio da ih Trump toliko ponizi, a imali su jos vece diferencije s Trumpom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ahahha - cigane jedan, znas samo lajati - sta ono bi sa onim amerikancem sto si drzao u zatvoru i nisi htio osloboditi? Trump jednom izjavom ti doveo drzavu na rub bankrota i kolapsa i onda si rep savio k'o picqica.
ma daj ba brkec mani se demagogije. znamo svi da si ispuhao.. jos malo pa te nema.
Naravno kad se sankcije svakako ne odnose na prodajju nafte Turskoj.