Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tramp biti prvi predsjednik koji nece dobit jos jedan mandat...zakuhao je na sve strane, sa EU, Kinom, Turskom, jedino dobar sa čifutima i Arapima, koji ga dobro podmazuju, očito :)
A ne kritikuješ svog jarana Trumpa kojeg si podrzavao na izborima
Turska je ljapa drzava i njihova kultura je Wow ali ovaj erdogan... mrš u pecini nazad
Turska nebitna totalno... realno sve se amirikanci pitaju.. nebitan je i un... A ovaj vjerski fanatik prica o drugim fanaticima? hahhaha ludilo :) Makar neke zabave od ovih religija dobijem, iako se vecinom zavrsi krvavo..
@federalac Kakva srbija? Bitna ko lanski snijeg kao i citav balkan.. 5-6 drzava drze sve karte u rukama.. svi ostali mogu kao ovaj erdogan, bakir, dodik samo lajati.. al da nesto urade nista od toga..
Treba istući sve Amerike 👋👋
evengelisticko vjerovanje je da moraju uspostaviti drzavu Izrael!to je cisti vjerski fanatizam,koji poprima razmjere mrznje prema Palestincima i muslimanima poput Hitlerove mrznje prema jevrejima
neda se dajdža pod noge Trampu ima on Putina i Kinu
Erdogan sa svojim kompleksima nema šanse da završi mandat bez bar jednog rata.