Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našima bi u obraz stalo i da 4 godine ne formiraju vladu, a da redovno primaju plate i beneficije...
Gdje svi turci tu i mali Mujo :D
ti si vojvoda sarajevsi
daje nama erdoan samo mjesec dana oslabinam sva ministarstva iza resetaka.mi imamo polioticara vise nego turska.a kako koja vlada dolazi tako i narod bjezi iz drzave.gademise svi politicari bih kadse samo sjetim da porez koji placam sebi uzimaju za svoje beneficije dodemi da nikad neode u dejton
Ovo je sasvim pristojan rok za formiranje nove Vlade. Vlast imaju pobjednici, a ne koalicije, koje se mogu krojiti od gubitnika i da se tako formiraju vlasti.To ne može i to mora biti kažnjivo izbornim zakonom. Kome ovo nije jasno taj ne poznaje parlamentarnu demokratiju. Kada Parlament donese odluku, i oni koji su bili protiv nje ima da je primjenjuju, a ne da se kofrče i pametuju. Demokratija je vlast naroda, a kod nas je vlast političkih partija koje su iznad institucija, što je treća stvar van pameti. Šef stranke koji se petlja u državnu politiku i natura svoje ideje treba biti kažnjen. Svi oni koji obnašaju javne funkcije moraju zamrznuti stranačke funkcije i pripadnost. To su temeljne stvari koje kada se shvate u narodu, mogu polučiti rezultate da BiH konačno postane država.
mrzim smrdljive srbe
:poop
imam ja 5-6 profila
ovom diktatoru to i odgovara naso novu semu kako ce izvarat na izborima valjda se skolovo na balkanu
@FNM ovo o skolovanju nemoj shvatit bukvalno bukalisto ovo je bio sarkazam uz asosiaciju varanja i laziranja izbora to jest izborne kradje sto je na balkanu normalna pojava .. jes skonoto ili treba da nacrtam
Senad Hadzifejzovic na aparatima!
Dok si radio za turku i islo je. Sad kad bi palace za sebe, da si predsjednik i da sebi das neogranicene ovlasti - ne ide. niko nije zeljan diktatora, osim nas balkanaca.
Ako Bog da da opet vecinski zasjednete na celo Turske. Samo naprijed!
Kakve paše,kakvi sultani,Erdogan je Napoleon!