Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovo je s tobom korumpirani brkati diktatore.
@Antiboot. buducnost ce pokazati da je erdogan pravi gulenovac...
@Antiboot Ako Eu zeli kvalitetne gace i carape 100% orhan pamuk, mora bit dobra sa Turskom ili nema ni pistacia i kikirikia te grozdica a na more ce morat ic u Hrvatsku. Turska je jako slicna Srbiji nisu dobri sa grcima , bugarima ,Cipranima (okupirali su pola otoka),Armencima(napravili su genocid nad njima) a u svim okolnim zemljama granice sa kurdima ,napali su Siriju i Irak a nisu dobri ni sa Izraelom jedino u svijetu ih vole turkijski narodi i bosnjaci
Ovi 50 godina ne mogu da svate da u EU ne zele drzavu u kojoj zivi 97% ljudi islamske vjeroispovijesti
Gigant politicar! Vratio je Tursku na put velikih svjetskih igraca, gdje joj je oduvijek bilo mjesto.
@ScepanMahleni rece zatucani SDA Taliban.
Kako je glup covjek. On se nateze sa Zapadom, kao da nekog zanima Turska.
Erdogane kritiziraš druge, a zagovaraš i sprovodiš islamističku agendu, gušiš Kurdima osnovna ljudska prava, odbijaš se ispričati za genocide nad Armencima, Grcima, Sirijcima, odbijaš priznati Cipar, ne priznaješ izbore u vlastitoj zemlji (Istanbul) itd.
MA NISTA BEZ TEBE BRKO, JARANE TI GUBIS U TURSKOJ
Malo bi ucjenjivao EU, malo bi u EU..marš
I tebe mi je pun rac
imam jedno pitanje sta je turska u bosni osvojila od 1996 ? A vrijeme rata da nepricamo
Erdogane ne seri , vasa turska ekonomja ovisi totalno od njemacke. Da se njemacke firme povuku dosao bi gradjanski rat. Tjera svoj narod da uzimaju lire i da strane valute mjenjaju a on drzi lovu u evrima. Jedan twit od donald trumpa vam liru unisti za 60%.
Ne seri. Bolje da gurnes dva prsta u usta nego sto tipkas po svaku cijenu da pokazes da si pametan. Eto ti znas u kojoj valuti Erdogan cuva novac!