Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo EU da izabere ovakvu budalu i treći svjetski rat može početi.Ispadoše Putin i Erdogan još demokrate pored ovakvih.
@PradBitt Putin Muslimanima daje apsolutno pravo, u Rusiji su slobodni i normalni, pa samo 2 miliona Muslimana zivi u Moskvi, blokiraju dio Moskve kada se mole i niko ih ne dira, za razliku od ovih divljih muslimana koji zive na zapadu.
Kad te Bog zeli kazniti da ti zutu kosu,koja neminovno asocira na govance😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svijet svakim danim sve vise lici na onaj film Idiocracy
Kad sam prvi put vidio taj film prije 15 god, smijao sam se. Sad mi nije smjesan, sad ga razumijem. Film je vizionarski.
Samo nek nije neki luburista.
Bolje da što prije izadju iz EU ova Theresa May bila nesposobna i nije uspjela
Čestitam vam, majmunčine koje osuđujete lika, na neupućenosti u britansku politiku. Ako ništa, barem biste trebali znati da je njegov protukandidat Corbyn bio vrlo glasan u apologetisanju nedjela Slobodana Miloševića po bivšoj državi, pripisujući to zavjerama i uplivu stranih obavještajaca.
Svi čekaju da on razjebe evropu kad evropa razjebala kraljevstvo.
Kreten 1/1
Cuj ovo 'engleski Trump'. Trump je milijarder, koji obnavlja americku ekonomiju, Johnson je obicno piskaralo koje ce sahraniti Britaniju. Jedino sto im je zajednicka je glupa frizura..
jos jedan zuti hitler
Klixovci ne kuze da najveci desnicari u Engleskoj u usporedbi sa BiH politicarima su ljevicari.
pravo engleski zasere pa pobjegne pa opet
Plavusani vladaju douše kod nas Ginger😂
Nije načelnik, već gradonačelnik Londona.
Sad ce tek krize da nastaju i ekonmski ratovi!!
Ocekujem selfi Trumpa i Jonhsona
K'o onaj pjevač Esad Plavi.
Potomak (praunuk) Turčina Ali Kemala-bega.
Jel ovo neki Trumpov sin?