Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''... Ovo je prvi put da se to dogodilo od Hladnog rata ... '' A 2008? 2005? Samo što tada nije bilo rata u Ukrajini pa nije bilo bitno.
Naraaavno. A sad u cilju odbrane od zlih Rusa koji postavljaju raketne stitove i vojne baze sirom sveta (haha) treba svim zemljama Evrope prodati silno nauruzanje kako bi bili bezbedni. Naravno, oruzije ce prodati Ameri. HAHA. ovi Ameri jasu celu EU. Izmisli terorizam, srusi sam sebi kule bliznakinje a zatim na foru borbe protiv terorizma narednih 200 godina prodavaj oruzije sirom sveta. Izazovi krizu u Ukrajini uz pomoc placenika na Majdanu, podigni tenzije u Evropi, pricaj kako Rusi prete celoj Evropi pa na tu foru prodavaj Evropi oruzije u cilju odbrane od Rusa narednih 10ak godina. Dok je Ovaca bice i vune.
jah, eto a sta ste vi????
...dosta su ruje i trpile vaše prčaknje po evropi i svijetu.
KRIM REPUBLJIK !
...wick,jaro...ameri i rusi se "natežu" od 45-e, preko leđa ostatka planete...zadnji rat su nam spakovali ameri, ne rusi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znači li to da će evropa prestati da kupuje ruski gas i rusko gorivo? ne znači.. nego će rusiji uvesti sanckije na uvoz kivija i paradajza i to, što će ruse jako pogoditi i oboriti na koljena.. sve je ovo sranje kroz gusto granje. ako uvodite sankcije, prestanite uvoziti ono od čega rusija ima najveće prihode.. džaba samo huškaju i zveckaju..
Pa objavite im rat kad ste spremni, ha ja....
Puknut' će tikva kad tad