Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smetaju mu islamske vrijednosti ,navikli na prostituciju i razvrat
@TangoUSitniSat pa ne bas, ovo su sve neki sto hoce lakih para, vele tamo u njemackoj, sve dobijes
Kakve veze imaju migranti koji se drogiraju i piju alkohol mahom sa tim
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ko finasira vase islamske centre? Ili onu dzamiju na Alipasinom? Saudijska Arabija, najradikalniji od svih muslimana i glavni finansijeri terorista
Koji je sad plan...Hočel se avion zaletit u Ajfelov toranj...E čuj Ajfelov toranj,napraviše od dalekovoda atrakciju
Sta se pjenite. Jedini nacin da Macron ponovo bude izabran za Predsjednika je da blati i laje na muslimane, jer mu desnicarka i i otvoreni mrzitelj muslimana Marina Le Pen dahce iz vrata.
Sto je tamniji to je ekstremniji musliman.Pogledaj nase bosnje - piju,kockaju,klepaju klempu,seks prije braka,kurvanje,slusaju muziku,a sve to haram i onda stanu u odbranu tamo nekog brata muslimana iz pakistana koji bi mu sutra ruku,glavu,nogu za te stvari odrezo.
Realno je opasnost od ove vrste terorizma jako mal i bez pomoci zapad i nepostoji.Oni su ti koji to sve financiraju i njihove tajne slube obucavaju i podstrijecu umen bolesnike na terorizam.
Ljudske vrijednosti su, uzimati redovno lijekove i ne biti bolestan cijeli život. O kojima islamskim vrijednostima govorite?
@Bazel....čovjek bilo gdije da živi treba da bude sa "prave strane" zakona. Ali to što ti govoeiš je već zastarijelo, u tom smislu, "bilo gdije da ode". Imaš drugu pa i trecu generaciju, poromci imigranata, oni nisu nigdje otišli. Ovi Francuzi su opsjednuti sami sobom, ako ovako nastave, u nekim stvarima, neće se moći razlikovati od diktatorskih drzava, kada je u pitanju drugi i drugaciji. Isto tako pitam se, dali oni poštuju tuđe, kada upadnu vojnu u tuđu državu.
Terorizam bilo koje vrste nije i nemoze biti "Islamski". Kao sto su ljudi ratovali i ubijali u ime kescanstva (i danas to rade) tako to neki rade u ime Islama. To nema veze ni sa jednom vjerom, ona je samo instrument koji se modifikuje radi politickih interesa drzava, elite i kapitala
Muslimani ako su dolazili u Francusku samo zato da bi bili separatisti, onda su mogli komotno ostati tamo odakle su došli.
Pokrali Libiji milijarde dolara, ubili im predsjednika, organizirali u vlastitoj zemlji bezbroj laznih teroristickih napada, na opravdanu kritiku Pakistanskog predsjednika o sveprisutnoj Islamofobiji u Francuskoj ovaj mali nacista uhicuje "teroristu" koji - gle cuda - dolazi iz zemlje onoga koji se usudjuje da kaze u kakvom nacistickom sranju je Evropa.
NSPUSI SE EMANUEL....
Iskompleksirani kepec sa edipovim sindromom...ko o cemu, on o borbi protiv islama i muslimana. A ne zna jadnik sta ga ceka na onom svijetu.
Ironicno od drzave koja je kolonizirala pola Afrike, krala resurse i imala profit od ostalih vidova eksplotacije da joj sad smetaju strani utjecaji
Stvarno ne kužim zašto se Francuze ikad išta pita o bilo čemu, izgubili su SVE ratove poput naših susjeda pravoslavnih Turaka
Imaju i muslimani plan za krscanski teror i tiraniju.
@adnan35 😂😂😂😂😂