Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto brzi oporavak...i usput kakvo je stanje kod povrjedjenog vozaca kamiona koji je jutros nastradao kod mostara...da li se pruza jednaka pomoc svim ljudima...pozivam se na hipokratovu zakletvu...."...u vrsenju duznosti prema bolesniku nece na mene uticati nikakvi obziri vjere... nacionalnosti...rase...politicke ili KLASNE pripadnosti....." 
@BulevarZvezdinih Druže nađi bolnicu da ti platim liječenje.
@yeba.mene.drzava piloti helikoptera ne polažu hipokritovu zakletvu he he
Želim ti brz i uspješan oporavak kapitenu i da se maniš više druženja sa polukriminalnim i kriminalnim likovima,tajkunima, brzih voznji,lova po vukojebinama i ostalih gluposti.Napravi još dva tri kapitencica i smiri se kad ti je Bog dao!
vi znate šta čovjeku treba..
Wish him the best, speedy recovery. He is still an immature shit player.
jel se ko zahvalio ljekarima i medicinskom osoblju u trebinju što su ga stabilizovali i ukazali prvu medicinsku pomoć?
Brz oporavak. Uz tebe smo svi mi kojima si bezbroj puta donio ponos sto smo bosanci i hercegovci svojim odbranama (i golovima) u reprezentaciji.
Jedan od brojnih legendi! Zato smo i bit ćemo!!!
Hoce to kad se vozas sa seljacinama.
Njemu ne može ništa bit. Hadžija, sellam. Vrati nam se opet u Gacko. Ti si tvrdog kova, znaju dušmani!
Spahija ozdravi i vrati nam se u Grad!
Brz oporavak našem sportisti...
Hvala Allahu što nam sačuva Spahu.Ovo je stvarno nenormalno koliko godišnje ima ranjenih i poginulih u saobraćajnim nesrećama u ovoj zemlji.Davno su se svi alarmi trebali upaliti što se toga tiče.Ove vlasti baš briga za sigurnost građana, u crnu zemlju ili iz ove zemlje za njih ne predstavlja neku razliku, ono što je bitno za njih je da nas je svaki dan manje što hodamo ovo zemljom, što manje to bolje jer se sa manjim brojem stanovništva može lakše i bolje manipulisati.
@Istinoljubiv Mogao je Alah i spriječiti saobraćajnu nesreću pa ga onda nije morao ni spašavati. A možda ga je i gurnuo u jarak da bi mu se Ti danas imao na čemu zahvaljivati. Bog zna!
Spaha je legenda nema sta, sve najbolje. Al su zadramili ko da je imao srcani.