Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadamo se najboljem jer Japanci su dobri ljudi i zasluzuju sve najbolje dosta vise kriza nuklearnih dajte vise zivot to nam treba zaista
Ohrabrujuca vijest...SRETNO BILO
Sa-x. Sta bi. Gdje je ta nuklearna katastrofa. Sto sam ziv i sto ne umremo svi. Sto vam je 90 % Bosanaca vjerovalo da ce ovo uticati na situaciju u citavom svijetu. Mora da je razlog isti onaj koji je zasluzan i za davanje glasova strankama poput SDP-a, HDZ-a, SNSD-a, SDA i ostalih dobro poznatih stranaka koje su vec minimalno 100 puta dokazale da im nije stalo do normalne drzave. Da li je to vase povrsno znanje koje ocito niste nikad spremni produbiti ili je to do ovih vasih izvora informacija tipa Avaz, Sa-x, Oslobodjenje itd. koje pripadaju jednoj od navedenih lopovskih stranaka i u kojima su zaposleni njihovi odani nekvalifikovani haveri. Cemu da se tu nadam. Mozda jednoj nuklearnoj katastrofi.
BRAVO JAPANCI SAMO TAKO DRAGO MI JE ZA VAS
sad ce kasniti PS4, oca im zutog.
-Njemci su zaustavili 5 nuklearni od kako je bila ova katastrofa u Japanu, i rekli su i ostale ce gasiti postepeno kako budu prelazili na alternativne izvore energije.
SRETNO JAPANCI! Ovi koji su ostali da hlade nuklearke su HEROJI! Nadam se da će svi preživjeti i poživjeti, te da će biti adekvatno nagrađeni!!!
Kod nas bih prvo majotizirali il kako to vec se kaze taj oblak, morali bi ga podijeliti ravnopravno kao sto je ustav rekao , e onda bih dosla 3 zapisnicara da ovjere , dali je sve uredu i dali svi umiremo polako , e tek tad bih se skupio sastanak ministara , da popricaju sta se desilo s autocestom , pa onda da im se malo dignu plate , e onda bih se tu posvadjali , sljedeca sjednica za mjesec dana , i na kraju taj bi oblak sam nestao , posto nikakve koristi neamo od nasih papaka , upsss politicara
Pored silnih robota mi Japanci smo kantama vode zaljevali nuklearne reaktore.
Japanci su to !
ovo bi kod nas uzelo 5 mjeseci ko i sastav vlade ..japan je japan ipak