Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi fol kukamo kako nam je narusena sigurnost u gradu i pricamo o nekakvim klanovima. Klanovi su izmisljena rijec, to su obicni klosari a bande su vec nesto drugo. U bandu kada udjes nema vise izlaska.
kod nas desi se nešto u pola godine,a nismo sigurno,zamisli u brazilu,čile,ekvador kolumbija,pa tamo rezu glave,ko lopte sutaju
@Uhljupe nisam clan nikakve stranke niti cu biti, volio bih da pisem iz dijaspore realno ali ne jer sam u svojoj drzavi. A znam i nisam slijep i ne smatram ludilom ako su se porkali dileri sto u principu i jeste bilo vezano za nedavna ubistva u gradu. To su najobicniji klosari, Koliko je izvrseno politickih ubistava o tome se treba brinuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stanje redovno u El Salvadoru.
Ovo i nas ceka
Otisli za kanadu 😱
Bit ce ovog u svakoj drzavi, nemojte se smijat, zli ljudi vladaju cijelim dunjalukom
Ja kontala sokolović kolonija
Ovi se bas profesionalno bave zvanjem bandit. Inace je ovo terorizam al dobro ipak su katolici pa prolazi banditi.
Juan Pappier iz međunarodne kampanje Human Rights Watch, smatra da su nove mjere "veoma zabrinjavajuće, posebno u zemlji u kojoj nema nezavisnih demokratskih institucija". Sreca pa nemaju takvih institucija mufljuze
Pregleda film Pablo Escobar proda 5 grama dopamin u mozgu šiklja i kako da se ne porokaju mozak kokica
Vanzemljaci su bolji od nas.