Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hapšenja se mogu vršiti bez naloga, a pritvorenici nemaju pravo na advokata." Kraj price bato. Nayib ima mxda ko kruske. Kapa do poda predsjednice... tako se pravi red 👏👏👏
Pa ti tako možeš hapsiti koga god hoćeš, kako možeš biti osuđen a da ti nije suđeno.
Zivim u USA i znam par ljudi sto su morali pobjeci iz El Salvadora radi opasnosti po zivot. Isti su cak i gori od Mexikanaca sto se tice bandi, droge, otmica, narkokartela, ubijanja na svirep nacin bez obzira jesil djete, muskarac ili zena, star ili mlad.
Prestanite se drogirati pa neće imati šta ni prodavati.
Ovako treba i ovu nasu stoku politicare lopove bolesne nacionaliste bas ih ovako zasluzili su
Dodi u BiH molim te, uzmi platu koliku god hoces i napravi zatvor za bar 10 000 nasih politicara
Kakve vođe, takav narod haha
Eh, možemo li i mi jedan ovakav zatvor za sve clanove SDA?
Samo mi nije jasno sto ih uopste drze u zatvoru. To se odvede u sumu I jos ga natjeras da sam sebi iskopa rupu.
Tako treba i u BiH za Politicare, i kriminalce
Ovo da sam gledo u filmovima mislio bi da je nerealno. Ovo je ocit dokaz kad drzava nesto odluci niko nije jaci od drzave
El Salvador ima više stanovnika u zatvoru nego na slobodi.
Trebalo bi i kod nas ovako nešto, za političke bande, da oslobodimo državu već jednom
Bolje da su drugačije riješili ovo pitanje, ali eto i zatvor je bolje nego da su na slobodi
Kad ponestane mjesta samo smaknite 500 komada. Bravo El Salvador!
Ovo je reći disciplina. Svaka čast! Da se zna gdje im je mjesto. Sada im još samo lopate i krampe podijeliti da zarade svoja 3 obroka dnevno. Imaju dosta vremena koje mogu na dobrom putu iskoristi. Najbolje prevaspitanje je koristan rad.
Ljudska prava za ljude koji ne postuju nicija prava, ni ljudska, ni zivotinjska, ni biljna. Kako su dosadni ovi sa ljudskim pravima kada se radi o ubicama i monstrumima.
k´o jaje jajetu....
De barem trojicu konstitutivnih primite iz BiH.