Imam njujorške džamije
0
"Ekstremizam je globalna prijetnja"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogo bi ovaj malo poruciti i nasem Ce.ri.cu, Sil.ajd.jicu, T.ihi.cu, Ize.tbe.govicu i sl da je i ovo sto oni rade opasno. Da malo prestanu jedno da govore a iza ledja uveze vehabije, skolske sisteme iz jordana i libije i slicno. Da nelazu svoj sopstven narod.
Mislis terorizam spojen sa extremizmom !
upravo covjek i prica o tome bilmezu hostaplerski
i ovo je predznak Sudnjeg dana četljoberi upozoravaju na zločine nad Hrvatima
a evo i jedan video isječak kako Muslimani poštuju Hrvate i žele suživot http://www.youtube.com/watch?v=tuZKkMuXinw a da i čuo sam da nije bilo organiziranih zločina Armije bih nad hrvatima evo malo i o tome http://www.hic.hr/ratni-zlocini/b-h/muslimani/stradanja.htm
Vuk u janjećoj koži.