Komentari (477)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene interesuje samo kako je Zvizdic nista vise..
...Zvidić-aga je, kako je potvrdio Reuters, vrlo dobro, shuchur Alahhu!
Zamislite da se bombas samoubica zaleti u BIH delegaciju na celu sa Bakirom, Miletom i Draganom
BALIJE U PROVALIJE, KOZOJEBI NAZAD U PUSTINJI JEBBO VAM PEDOFIL MUHAMED MATER ZAOSTALU! https://hiddenlolcdn.com/i/164716.jpg
Bosanci i Hercegovci neidite u Englesku,Francusku i Belgiju jer je tamo mnogo terorističkih organizacija jer ste drastićno sigurniji u našoj BiH.
Zato sto ste poslali vehabije u siriju i evropu.
Sta je sa Libijom?Jemenom? Pakistanom?Te tri ne pokrivate nikako,po malo Avganistan samo i Irak,Siriju...a ove dole ubise svaki dan..hebo vas Brisel,da ga pola sruse nije dosta za zlo koje dolazi otamo
Libija, tu idil kolo vodi, jeftinija nafta i gas za Amerikance i zapadnjake. Jemen, saudijci, pustinjski amerikanci, pobise se zivo, svakodnevno. Cionisticki mediji o tome sute. Pakistan, tu se muslimani tamane medjusobno svakodnevno. Upadaju u skole, bolnice, dzamije i ubijaju svoj narod.
Žalosno je ovo sve...
Zadrzite Zvizdica..
Kad je Evropa dopustila 18,7% u srcu Evrope , eto im
https://pbs.twimg.com/media/C1uelIAXEAE1TA8.jpg
Cudi me da ih nije bilo kod nas
Pojeftinjujte lijekove za dusevne bolesnike,vidite li sta se radi od raje na ovom klixu😂😂😂
i bespovratno ode još jedan intelektualac
Nabijem one koji kazu da ovo nema veze sa islamom. Ima veze, samo je razlika sto su oni radikalizirani i sto drugacije shvataju svete rijece iz Kur'ana. Pogresno je totalno ogradjivanje od ovakvih, jer svi muslimani moraju stati u kraj onima koji ih regrutiraju i koji njima peru mozak.
@ziganteli za mene, a pretpostavljam i tebe, jeste. Ja sam inace agnostik, ali postujem vjernike. U ovom slučaju muslimani se moraju pokrenuti i zaustaviti ova sranja, a ne da samo šute, da se ograđuju i da čak opravdavaju, a još gore ako i podržavaju.
https://pbs.twimg.com/media/C1uelIAXEAE1TA8.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A dje je licna?
Ostala mu kod hanume u Gornjoj Maoci.
Imao eksploziv na sebi, aktivirao i likvidiran? Jak neki eksploziv
Pa nije ga nosio na sebi neki naucnik, nego musliman sa IQ od 50.
Nije lako čovjeku, raznio se a nikog nije ubio. Sad će umjesto džennetskih hurija pejgamber njega izguzit
Mamicu ce ti naguzit
@ParadoXX Šta se ti javljaš smrdljivi vehabijo...sjeme ti se zatrlo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj alahu dragi sta li ce biti kada prodju sveti meseci?
Samo jos zatucani krstasi vjeruju ovi napadi su stvarni. Sve fol neki teroristick napadi. Grohotom se smijem hahahah
Samo se smij. Smijali su se i u Podrinju 90-tih pa su ih pronašli u jarugama sa osmijehom samo što su bili polovni leševi
Tako je! Islam je religija mira. Krscanstvo se zasniva na ludom proroku koji je macem sirio vjeru, ubijao nepodobne i silovao svaku na koju mu se dignula ona stvar.