Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad.....spektakl ! ;-))
Trebali su zvati izraelce u pomoć, oni ovo rade veoma vješto čak i kad su pune zgrade ljudi.
kontrolisanim eksplozijama=9/11
Kod nas bi ga Fadil i Kemo odšalovali za dvije godine
Heba te mis, sad ce dodik hitno carterom da za beograd :) Crven plava bijela slozi se ko 10 metara bukovine pa ti mile citaj izmedju redova.
Znam ja sto ja to tako..... Ma ekipa iz "The Expendables" se zezala....za 4 dio bla,bla,bla... hehehehe Stvarno je sa stilom srušen, i hvala klixu što je to podjelio s nama!!!!
rusi hotel da se napravi kupleraj za politicare... jah
Kazu da je ovo prvo rusenje u 400 godina postojanja grada.
Fino boga mi, naucio sam nesto novo
Ovo mi vise izgleda da seru u bojama,samo zadimili a eksplozije uvijek iste boje!
Prve eksplozije su za cilj imale da oslabe konstrukciju, punjenja su vjerovatno bila postavljena u nosece stubove i spojeve, nakon toga je zgrada srusena, a dim koji se dize nije dim eksplozije nego prasina i sut od gradjevinskog materijala...
eksplozija je uvijek vatrene boje zute ili narandzaste ili crvene zavisno od jacine i punjenja a poslije normalno da je prasina, a ovo na pocetku snimka je obicni dim koji moze biti raznih boja.Nigdje ovdje nema plave ili zelene EKSPLOZIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimljiva vjest...hm klix
Gdje si Vlado, ne pises mi kako si se proveo na odmoru, i tvoja ljepsa polovina :O gdje ste bili, u Splitu ili?? Kod mene standard, nadati se boljem :$ lijepa ti je pjesmica, evo od mene jedna iz lijepe nase, rame uz rame Esmi....volim ih obadvije <3 mozda je malo neobicna, ali obozavam ovaj glas....nije se jos ponovio :) a meni drago. https://www.youtube.com/watch?v=EpDdMx6fOec Pozdrav dobrice :)