Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Francuska, Belgija, Njemacka, Svedska, Engleska...? Svaka od ovih drzava je primila milione muslimana. Obrazuje ih, daje im poslove, kredite, zdravstvenu zastitu, sva prava i slobode - i imaju maltene veca prava od domicilnih. I sta je problem? Zasto IDIL-ovci ovo rade? Ko stoji iza njih? Kome je u cilju da u liberalnog i slobodnoj zapadnoj Evropi vlada strah na ulici? Kome je u cilju da se sto vise policije nalazi na ulici i da se kontrolise narod?
@Krokodilskesuze Jebiga, buraz, tu sam ja. Ja sam uvijek bio umjereni. Ono mi se rodjak bio dokopao profila i jedva sam ga obuzdao. ;)
Iza njih stoji grupa plaćenika i pljačkaša koji rade u interesu britansko-američke dominacije, ništa to nije ni slučajno ni spontano.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Primis ih ,nahranis,obuces ih, das im sva ljudska prava,lijecis ih,das im vjerske slobode ali oni opet nezadovoljni i traze jos, pa se nadje neko da izvrsi bombaski napad i ubija civile, sta da covjek nekog ljevicarskog politckog opredjeljenja kao sto sam ja misli, ovi idioti ce jos napraviti radikalnog hriscanina od mene iako nisam vjernik,nema ovdje srece radikalizovace se evropa i onda bye bye islam granica na bosforu i cao svako svojim putem
O yebo ti svoju familiju genocidnu u paksu. Pa postavi granicu, hajde internet mangupe. Ono ce nesto graniciti, sjeme genocidno mu se zatrlo
Nema tu ljudskih prava,nahranio ih ti ili ne,ovo ili ono.To njih ne zanima .Svi oni hoće kalifat samo je razlika na koji način .Jedni idu staromodnim načinom -sabljom kako su i ustanovili svoju religiju a drugi misle da treba mirnim putem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JEDAN OD GENOCIDAŠKIH KONCEPATA (RAZMATRAN U BEOGRADU GODINE 2012 ( POD BORISOM TADIĆEM ) ZA KOSOVO: Plan opkoljavanja imao je sljedeće tri faze: 1-istovremeni napad srba iz Tariguzije prema pravcima Peć i Gnjilane, 2-zatvaranje obruča u blizini tromeđe Kosova, Albanije i Makedonije, 3-konačno istrijebljenje albanaca, bošnjaka, hrvata i makedonaca.
ja kao hrvat da ti kazem nema niko gori od vas turaka i treba vas istrijebit
Takodjer potvrdjeno je da su pukle 3 bombe u golu Barcelone gdje su povrijedjeni skoro svi igraci zajedno sa strucnim stabom 😂😂😂
Klix...stvarno ne razumijem zasto dozvolite komentare na ovakve vijesti...znate li vi uopste pojam odgovorno novinarstvo.
BEOGRADSKI SRBI (I OSTALI ČETNICI) SU OVAKO OBRAĐIVALI OPKOLJENI VUKOVAR 1991-e GODINE: Bolnica je bila omiljena meta agresora i tijekom opsade su je stalno granatirali, bombardirali i napadali snajperskom vatrom.
eto vam jos refugees welcome
uf sada ce poceti...nema veze sto je napadac imenom Muhamed uzvikujući ime svoga boga izvrsio teroristicki napad, ali to njie musliman :D
Ono kao ti znaš da je to Muhamed i ti kao znaš da se lična nemoze iskopirati i kao ne znas ti da je to krtica ubačena sa izbjeglicama da pravi nerede, i kao ti sada pametan ti sve znaš. Ma bravo, sjedi dole mali evo ti zvaka, i izadji malo na svijez zrak i vidi svijeta.
@Dz3n vidim da ti znas :D Za tebe i takve je i bio moj komentar :D
da su pametni njemci da sve muslimane protjeraju iz svabije nije bitno iz koje su maticne drzave i stavi bodljikavu zicu oko cijele njemacke onu iforsku ziletaru
Ovo se moze jedino rijesit kad očistimo cijelu europu od islama, islam ne pripada europi i islamisti ne pripadaju europi
mescini ti ne znas ni sline ispod nosa da ocistis... i papirne maramice su ti preskupe
Čini ti se
sramno...
POMORI DJECE OPKOLJENOG SARAJEVA OD 1992-e DO 1995-e GODINE (UŽA SPECIJALNOST BEOGRADSKIH SRBA): Oko 40 masovnih umorstava (najčešće trenutnim faširanjem detonacijama i gelerima minobacačkih granata kalibra 120 mm), te oko 150 pojedinačnih ubistava (tipično odstrijelom pomoću snajpera).
Ovo je HVALA Angeli Merkel sto im je otvorila vrata prije 2 godine i dala smjestaj.Zao mi je mnogih neduznih koji ce trpjeti ali mislim da je krajnje vrijeme da Evropa zatvori svoje granice od tih dzubradi.
tri bombe, a samo jedna zadnja sajba otisla. a toliku su tragediju i frku digli. jedan im se igrac posjekao na staklo koje puklo, a ja reko vec rahmetlija
oni svi zajedno vrijede milijardu....nisu to obicni smrtnici...
Wir schaffen das
Toni123 Ne blamiraj se, da nije nje TI vidio njemacku ne bi.
Ja bi od sad za jednog kršćana 100 kozojeba za glavu skratijo , pa da vidimo dokle. Al ne one u aziji, nego ove po evropi.