Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proud to be muslim/ ponosan što sam musliman, šta ja imam Sa idiotima koji kukavički ubijaju i ranjavaju nevine ljude bilo gdje u svijetu ja ih se odričem oni sa islamom nemaju ništa, odričete li se vi đikani vašeg jadovana radovana i njegovog nedjela, ako se odričete onda je OK ali ako se neodričete onda ste isti ko i vaš uzor radovan genocidaš robijaš jadovan :)))))))))))))))
@kenjajUdzamiju Zanima me sta vam je bio izgovor prije 20 godina kad nije bilo ovog "Islamskog" terorizma :P Ljudi sto ste nam zavidni... :D
@kenjajUdzamiju STRANDZANJE je stari srpski obicaj koji se primjenjuje i danas
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Idite u tri lijepe, necete dokle mislite... ja vas se ne plasim, hocu da zivim, putujem cinim sta zelim, nece mi niko uskratiti moju slobodu.
@RankoRubezic hahahha. Jucer ste se bas spasili. Koja kuknjava hahah.Taman da se smirite, a onda opet u cetvrtak ide udar hahahah
Kad budeš imala para da putuješ, tad neće biti terorizma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta nas more vise s Briselom? Nije nikoga bilo briga za nas dok su srbi po nama handrili. Jos onog idiota osudili samo na 40
Srbadija puna ovakvih, a nadju se da komentarisu i kao oni pricaju i osudjuju nesto. Poklopite se i stidite se onakvih od jucer JADOVANA..
koliko ih ima u 23%?
Prema takvima kao ti ima nas i previse vaservaga !
Dok u nas SIPA pretresa fotokopirnice...a isto nas ovo čeka
Samo me zanima da li smrdljivi cetalji lajkaju ovaj top komentar ili su to ipak oduvijek i zauvijek naivne bosnje. U svakom slucaju nije dobro.
Nakotilo se smrdljivih cetnika izgleda..
da nije bilo amera i evrope 90-tih davno bi svo sjeme vehabijsko bilo zatrto od strane četnika
Za sve je ovo kriva Amerika.
Ovako je SIPA trebala da neutralise cetalje u Visegradu..
Trenutno sve obavestajne sluzbe su na podrucju Pederacije, prate balijandere. U pitanju su samo 5000 potencijalni terorista. Nemaju vremena da se druze sa cetnicima.
Ne postoje nikakve razlike, sve je to u pet deka, dali su četnici ili islamski teroristi ili ustaški koljaći.
Sta mislis koliko medalja je naprimer dobio D.Mihailovic od svih saveznika za svoje ucesce. Mesas babe i zabe. Ustase i ustasko cvece su ipak bile sa one druge strane. Bezite od odgovornosti da veliku podrsku teroristi imaju upravo od muslimana BiH.
Na kraju ustase i cetnici su bili u WWII, a vehabije su ti od kojih ceo svet strepi.
Neko bacio crvenu petardu il šta već ?
Pa zzar neko jos misli da se ovi osvecuju.Kao ono fol da vrate milo za drago.Njihov jedini cilj je da navuku rat protiv muslimana.Na dobrom su putu.Onda bi se oni izdigli kao predvodnici.Samo neznam kako ce pravdati ubistva muslimana.Ali kad su pametni za ovo sve vjerovatno ce to lako objasniti.Bar ja to vidim tako.
Kratko se odupirao.
ovi u Belgiji baš uporni
Ja više neču gledat' filmove. Pratiću Klix.ba.