Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve ni ide na dobro. Cijeli svijet se izopacio.
Ovo se zove pravo "tepih" granatiranje.
Sjetite se samo pocetka u Kijevu i sjetite se komentara podrske ukrajinskom narodu, kako rade pravu stvar, kako ne treba da trpe, kako treba da uniste Janukovica i mnostvo drugih bljuvotina ispisanih upravo na ovom portalu. Cak su nam i u februarskim paljevinama dolazili Ukrajinci, iskusni u protestima, da nas poduce kako se to radi, a mnogi ovdje su im se divili. A pogledajte dokle je za kratko vrijeme dosao isti taj narod, krvi do koljena, bijeda i sirotinja koja gine, a njihovoj nesreci vjerovatno nema kraja. Pa nek sad neko kaze, jeli bilo bolje sa "tiraninom" Janukovicem s kojim su zivjeli u miru i imali kakvu takvu drzavu i stabilnost, ili ovako sa licemjerima na celu, koji su njihovu krv i srecu prodali zna se vec kome, za male pare.
Sad ce belaj
Zašto se ovo sranje ne zove pravim imenom....??? Ovako ispada da se ukrajinska vojska bori protiv "tamo nekih pobunjenika" potpomognutih "četnicima" , a u stvari sr yebeno krvari u ratu kontra majčice Rusije ....
samo da rata ne bude ludila medju ljudima ... koji debili
ebo vam ja terma,ostavite civile na miru i derite se izmedju sebe ako vas ratuje
ako vam se*
Spremite se, najveci rat pocinje
Kod njih još uvijek traje slavlje nove godine.
raj za bradate ubice iz cetniteta i srbije mogu snajperisati civile do mile volje. te neces naci gdje je gusto samo ciscenje i snajperisanje.
pa to radi banda pedera Petra Aleksandreviča Porošenka, Ruski narod se brani, neće u EU i neće u NATO
Lojo zaobidji me svega ti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Novinari imaju svoju slobodu izrazavanja a i muslimani imaju slobodu koja se zove poslanik Muhamed. Ne vridjajte muslimanima ono sto je vama sloboda govora. Prvi ste poceli i krivi ste za sve a za svoju smrt ponajprije.
Lik555 ljudi iz zemlje karikatura tj francuske su nacrtali i imenovali karikaturu a ne muslimani. Glup si i nemas znanja. sinsinati Ja nisam dio evrope ja sam iz BiH kao i ti. A sta da nacrtaju lika koji guzi mariju majku boziju" Sta bi krscanska tzv evropa tad nasla kao izgovor.
rusima malo pola svijeta jos bi i ukrainu
tom logikom i muslimanima je malo pola svijeta pa hoće i Brčko, tamo žive Rusi od vajkada, sada NATO hoće da ih potisne
Sve one koji crtaju karikature poslanika (a ne proroka kako to katolicko jevrejska propaganda pise) treba kazniti najvecom mogucom kaznom.
Petro Porošenko je fašistički ilegalni predsjednik iz Kijeva koji je na maršu u Parizu našao gej partnere
a koji je legalni?