Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je vremena kada će izbiti građanski ratovi širom svijeta između muslimana i svih ostalih. Ljudi neće još dugo ovo trpiti nit će muslimane neko pitati jesu li teroristi ili ne. Evo šta se desi kad necivilizovana stoka iz pustinje dođe na asfalt. MRŠ NAZAD STOKO!
Nažalost, slažem se. Arapi treba da masovnije dignu glas i osude ovo ili će svi neselektivno doći pod udar, možda i holkaust 10 puta veći nego što je bio nad Jevrejima.
ovo se desava zato to je "civilizovana" USA dosla u njihove pustinje i uvela demokratiju na americki nacin..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dokle više? Njemačka otvori im vrata a oni tako?
@MPower znamo da se terorista raznio bombom.
Nisu svi muslimani teroristi, ali su svi teroristi muslimani.
Sta je ovo, ko god dobije odbijenicu, pocne ubijati.Tesko mi je to reci, ali cijenjena gospodja Merkel je napravila gresku sto ih je primila, a onaj shupak iz Madjarske ispade u pravu.
divan ste narod vi srbi. ovdje na balkanu vas svi vole....
Kad Ameri i ostali zapadnjaci upadnu u tudju zemlju, ubijaju stanovnistvo neselektivno, to je demokratija. Upravo ta ista njihova demokratija izrodila je teroriste ovog tipa. Pobijes mu porodicu, srusis kucu, protjeras ga sa ognjista, on dodje u tvoju zamlju i ubije se, ali pri tome pobije i tvoju porodicu i srusi tvoju kucu. Afganistan, Irak, Sirija, Palestina, sve jedna za drugom. I onda se cude ovome. Nemojte se cudit. Budi fanatik u tudjoj zemlji, dobit ces fanatike u svojoj.
Kad bi se citav svijet sastao da unisti islam nebi mogao, stalno napadaju islam jer ga se boje, pogotovo cionisti, njihove knjige takode govore o onome sto ce ih snaci, a vi klixadzije da znate musliman nije ko druge napada i ubija, nekim ljudima bi bilo bolje da malo procitaju o islamu a ne cudnu jedan djelic pa misle da su najpametniji i da je sve tako kako oni misle.
nece ti oni o Islamu nikad aBd ni citati ni uciti. treba se i džehennem napuniti. citav svijet bruji ako strada 1 osoba, a niko se ne zapita niti pocese za pakistanska i afganistanska sela gdje svaki dan rokaju dronovi. no, to im je nebitno. isti je covjek, i tamo i ovdje.
@black hawk Ovi su se Arapi dozvali pameti, a kada ces ti ? https://www.youtube.com/watch?v=306NMgH31nw :)))) https://www.youtube.com/watch?v=ESBM9q14dIQ https://www.youtube.com/watch?v=v5foN-2ucZc
Evo o kakvim se licemjerima radi . https://www.youtube.com/watch?v=1KNc4itxNiw
Обим пласмана производа компаније Калашњиков Груп је директно пропорционалан тиражу Курана.
drago mi je vidjeti da pola zivota gubis viseci na ovom forumu samo da bi provocirao. samo dalje nastavi, ja te u tome podrzavam!
A u bagdadu i afganistanu desetine i stotine mrtvih u istim takvim napadima...ali to su samo mrtvi muslimani. Nipošto ne opravdavam ove idiote samoubice ali zar je krv europljanina crvenija od krvi arapa...a izgleda da jeste. Svi mi muslimani cijelog svijeta trebamo uraditi više da se ova ljaga spere sa Islama. Ovakvo nešto nema veze sa vjerom. Koliko neuk i očajan trebaš biti pa da ućiniš ovakvo zlo....
kikser@ idi uzmi terapiju, sine dragi...
Не, него десетине и стотине мртвих у муслиманским земљама нису никаква вијест, то је дио њиховог свакодневног ритуала, фолклора итд, док је то вијест ако се деси у некој хришћанској земљи. Не постоји човјек на кугли земаљској којег изненади бомба у некој муслиманској земљи, јер је бомба саставни дио исламске вјере, док у нормалним земљама то свакако јесте вијест и нешто нетипично.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Islam nema veze s ovim
@maximus Ajmo Brejvika spomenut,krstase...bla bla bla... Ako se Arijevci probude i uzmu stvar u svoje ruke e onda ce bit svega. A tvojoj sekici nek kozojeb stanca djecicu.
Vi licemjerna bagra koja kući ima kuran zna da se za ovakva djela ide direktno u kupleraj, ali kao čudite se šta se dogadja sa ljudima pa dignu ruku na druge. Kako vas nije strah osudjivati božije upute?
A znali ste Viktora Orbana nazivati fašistom kad je stoku mlatio, eto vam sad
Мормон Мехмед, гарант...
Ово је неки јадни муслиман, УСА и ционисти му у џеп подметнули Куран, дали му експлозив под руку, он притиснуо јадан, није знао шта су му подметнули, мислио да отвара халал Милку чоколаду, мајку хим империјлистићку, све подмећу невиним муслиманима. Па и кад мало запуцају са АК-47 нис муслимани криви, него Руси који су направили пушку.
To nije izbjeglica!!! Odakle mu eksploziv i sva ta sranja?
E ko vise spomene USA i da je islam vjera mira...
nece spomenuti Breivik sigurno, djecu ti on stancao