Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sele oko 1:05 po lokalnom vremenu.
_""Stanari su se selili iz stana i željeli su ponijeti tu peć sa sobom. Naravno, iznošenje peći iz stana podrazumijeva i odspajanje linija plina što nas upućuje da bi to mogao biti uzrok požara", kazao je komesar vatrogasne jedinice Daniel A. Nigro." Ili je namjera, ili je neznanje, ili je u pitanju totalna budala, koja je ostavila da plin curi kada su odspojili liniju plina i uzeli peć. Svašta!
Meni je najzanimljivije što ne spominju da je poginuo čovjek koji je radio oko peći On je valjda preživio ? K'o u crtanim filmovima, ono, malo garav ali biće sve u redu...
Sad će bit:"Peć su kupili od Mustafe,vrhovnog vođe za plinske peći".