Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je sudac bio cilj i da nema veze sa religijom. Opet su i krscani i muslimani u Libanonu jedan narod i tako se i smatraju.
Da preskocimo sto ti je govor pun navoda bez logickog slijeda i generalizacija, nego... Kaze se \"Libanci\", a ne \"Libanezi\", gastarbajteru.
marko@ na isti nacin ste vi kopirali upravo tu zemlju..isti scenarijo se ovde desaje kao i kod njih.. vi poceli..vi napravili genocid i sada polahko ali sigurno curite jer se ne snalazite u tim vodama sto ste zakuhali....i jos nesto ti libanezi su sve samo nisu dobar narod..bez obzira na religiju ista vagno!!sto se neoze reci za nas na ovim prostorima..vi i srbi ko dva oka u glavi....u genima imate taj kod za zlocine mi medju vama kuku nama s vama!!
te me nazivati govnom, seronjom itd. Ali je.bi ga, to je ralnost.
ps: znam da ce sad \"dobri bošnjani\" poceti pjeniti na usta od bijesa zbog mog komentara te me nazivati govnom, seronjom itd. Ali je.bi ga, to je ralnost. Dodje tacka kada se zasitite licemjernosti islamskog svijeta, ali (i da budem fer) i one vlada zapadnog svijeta koje non-stop prosipaju spiku o slobodi i demokratiji, a drugima namecu i teroriziraju ih. Sveopca ljudska dvolicnost, sve u svem. :)
Islamska \"tolerancija\" na domacem terenu. A u evropi seru 24/7 o ugrozenosti i ljudskim pravima.
poglavito je dosta budala danas. čast izuzecima a ti to nisi.
šta kažete na ovo? ovo je postalo svakodnevnica, dosta je extremističkih skupina, poglavito islamskih! čast miroljubljivim muslimanima!