Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li dosta vise.. pa do kad... ovako eksplozije ubijanje... :-( Hoce li doci vrijeme da se zivi normalno u miru.... zar je to tako tesko..
Teško je silom i diktaturom imati mirno društvo, Turska ima jedan realan problem Kurde kojih ima samo u Turskoj par miliona, sada su u Iraku našli naftu i imaju svoju regiju, dosta ih ima u zemljama EU i Švajcarskoj, svašta rade i imaju novac koji nežale za svoju stvar. Što prije Turci shvate njihov problem realnim, te im omoguče prava tim če i za samu Tursku biti manje problema, ovako sa Gulenom i njegovih par miliona sljedbenika, te Kurdima i CIOM čeka ih neizvjesno prolječe.
trampu trampu providni ste ameri al turci nisu sirija i irak zapamtite to u zivotu sve se placa al i vraca
Da je barem tako.. da se placa i vraca..kazu... ali ja to vise ne vjerujem... oni koji bi trebalo da budu kaznjeni i dalje uzivaju... :-( Nema pravde.. nazalost.. a nevini u svemu tome izvuku najdeblji kraj...
Sad bi ja lijepo kurdima zavrno pipu i njihova prava vratio na ona koja su imala 80-tih i 90-tih
jel sad vrijedno da je sistem Erdogana napravio da je ovoliko ljudi poginulo od bombi, i nazalost kako je krenulo ovo nece zadugo bombanje stati
Garant Kolinda kriva
Kad li će Ameri opet napast sami sebe, previše ove demokratije sa svih strana, osjetit će se uskraćenim kod kuće...
Ритам из а денса
Ne dajte se Turci.
Koliko god da se cuva, pokusava izvuci, od ovoga se ne izvuce niko.