Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije teroristički napad - u međuvremenu su saznali ime izvršitelja, pa je kvalifikacija promijenjena "Iako su agencije prvo navodile da je došlo do terorističkog napada te da je detonaciju izazvala eksplozivna naprava koju su teroristi napunili metalnim dijelovima kako bi bila što smrtonosnija, Russia Today javlja kako ruske vlasti sada napad na Krimu vode kao istragu masovnog ubojstva, a ne terorističkog udara."
Kakav god napad bude u svijetu odma "teroristički napadi,isil ovo ono" niko osim muslimana ne zna ubit nekog jel? Ne vidite sta ameri rade u Siriji,maltretiraju muslimansku djecu slikaju se sa mrtvima?Ma jok muslimani su uzrok svakog napada... Stoko
Bolestan postao svijet :( RIP zrtvama
Kakav god napad bude u svijetu odma "teroristički napadi,isil ovo ono" niko osim muslimana ne zna ubit nekog jel? Stoko mrtva.
00:45 jes dobra crnka u najlonkama
najnovija vijest jedan od napadaca (22-godisnji mladic), izvrsio samoubojstvo
nakon ovoga čečeni krecu u akciju na tatare, "pripadnike Isila" ...
Strašno
Evo diktatoru Putinu novog izgovora za "ostru akciju"...
ISIL preuzeo odgovornost ?
oteto-prokleto. rusi, vratite ukraini krim.
@ValcerUSarajevu ... ajde ne seri, debilu.