Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebe brko ne vadi dok mu kurdi ne pokucaju na vrata i jebu onu tek udatu kcerkicu
pa ovako bi trebalo i dodiku jer se ne odaziva na poziv tuzilastva. sta vi kurde spominjete, ebo vas kurd, niste ni jednog sreli u zivotu a nesto se empatisete. ajde kad ste tako fini empatisite se sa africkim zemljama gdhe svake minute dijete od gladi umre..
Turska se mora podjeliti. Turci su došljaci i misle da mogu kontrolisati te oblasti tamo gdje su Kurdi, starosjedioci. Kurdi da se osamostale, otcjepe i da vode svoju državu, da sarađuju zajedno sa Turcima.
@Xbox360 Ne, Kosovo je srpska zemlja, kao što je i Carigrad, ali Kurdi su starosjedioci tamo na jugoistoku zemlje, a ne Turci. Svi na svoju zemlju.
Mislim da se Kurdi moraju probuditi i krenuti u rat protiv erdoganove diktature
@AntiFasist89 smiri se poturice da te ne svezem
@AntiFasist89 tvoje razmišljanje je za bolnice ili bolje za ludnice,čim nekome želiš smrt,a vjerujem da se deklariraš kao vjernik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kAO STO RECE NECE SE BRZO SMIRITI pada turizam, pada bdp, pada izvoz, jos ratovanja tj. ode Turska u helac sto kaze nas narod
poništit će erdo sve pozitivno što su napravili u ovih par godina
@satrap tako im i treba