Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pffff da imas imalo pojma o tamosnjim desavanjima znao bi da je upravo mubarak bio Eu i Americki diktator u Egiptu...sljedeci put sta nauci prije nego pocnes prosipati glupostti ..stanje u Egiptu je jos uvijek ovakvo kakvo je upravo zbog Mubaraka i njegovog rezima tj ostataka tog rezima koji je bio pruzio svoje pipke na sve segmente zivota i drustvenih desavanja u egiptu, koji s jos kao pijavice se drzi i pije krv egipatskom narodu...to je banda koja zadnjim trzajima nopajuci i nogama i rukama ( kao izdajnicka mafijaska SDA kod nas ) pokusava da se i dalje odrzi na vlasti i onda ovakvim represalijama misli da ce nesto u tome i uspjeti..ali uzalud.....zora islama svice na Bliskom Istoku !
đaba ste krećili
Nemoj se ti brinuti za nas, bitno je da ti u svom brlogu uzivas.
Jesu bili potrcali da se \'demokratiziraju\'. Eh, evo im sad ljepote. E moji glupi i naivni istocnjaci.
ampak kakva EU vi Srbijanci islamske vjeroispovesti ili Bosnjaci kako se sad zovete treba da se vratite u Srbiju svoju dedovinu,i to u Presevo,e to bi bilo zabavno
@pffff ti tipican primjer muslimana koji je razgulio u EU i sada hrabro laje na tu istu EU ... a sta bi tvoji zemljaci iz Bosne dali da se i oni malo Svecke dokopaju
zar islamisti nisu pobijedili u prvom krugu ?! ovdje nesti smrdi na prevaru ...
Lafo \"arapsko proljeće\", \"ljudska prava\" i fazoni...hah..sada uzivajte u demokratiji tačnije pravoj i istinitoj diktaturi! Vrlo brzo će te saznati da je mubarak bio mila majka za diktatore (ameriku i EU) koji će vas sada tlačiti i handriti kako im ku.rc.u ćejf!
Ja reko Fahro ... uh dobro je...