Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam muslimanima Egipta ulazak u Serijatsko blagostanje i pozivam Bosnje da se i oni povedu za ovim svijetlim primjerom ! sretno i biricetno, i nemojte da vise neko zatrazi azil na ruznom cafisrskom Zapadu !
to je prava mus/limanska drzava, mi bosnje moramo da se ugledamo na nasu bracu egipcane
zive od turizma, nemaji nikakvo prirodno bogastvo nafte itd ..90% hrane uvoze..vec par godina zive od zajmova MMF... broj turista im se spustio sa 13 mil na 3 mil .. izraelski tursti koji su bili glavni izvor prihoida su se prepolovili .. ameri ce tek sada moci da upravljaju .. zamisli samo da im ne posalju pomoc za vojsku ..ima da braca idu u zatvor brze nego kod mumbaraka .. jos kao se kopti koji drze 80% bogastva, psobeno banke pocnu da izvlace kapital .. bice vruce dolje.. is/lam ej is/lam ali kako da sadake da se prezivi, dzamija nista ne proizvodi ..
sada su nahebali ..
63% glasača = 21% NARODA se.em se na demoNkratiju
Je.bali su Egipcani jeza u ledja sada, odlazak u srednji vijek im je zagarantovan. Sta ti znaci imati veliki procenat nepismenog stanovnistva, pa onda na izborima i referendumima zaokruzuje jal ko im kaze sta da zaokruze, jal ko im vise plati:)
Ja bi´ pozv`o ove egipatske birace ,da glasaju i kod nas . Valjda bi se njesto i kod nas promijenilo !!
64 od 33 jednako je 21% od ukupnog broja upisanih glasača koji su glasali za Ustav. Pit i to je demokratija
hoće li im naši radnici rušiti piramide, pošto oni imaju halal certifikat i šerijatski eksploziv bez svinječeg mesa?
počinje nova faraonska era u egiptu bujrum, bjež' ko može
Sad ce sex sa kamilama i djecom biti nadaren putem zakona :-)
Bogu dragom hvala opet Jusuf a.s. pobijedi