Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj rat samo Allah moze zaustaviti !
načekat ćeš se
@odr0n On moze sve. Samo On zna svoje namjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nista cudno od vojske kojom upravlja mosad :/
Murtedi(otpadnici od islama) i njihova krv je dozvoljena
Kopilad zidovska i hriscanska,nadam se da ce braca sto prije uspjeti se oruzano spremiti bar 10-ti dio koliko svinje egipatske(vojska) ima,i da krene dzihad protiv neprijatelja Islama,bice tesko,ali uz Allahovu pomoc inshaAllah nista nije nemoguce,Poslanik savs je bio u goroj poziciji i opet s ashabima pobijedio....
Ovo ne rade muslimani egipta! Ovo su djela "misionara", ne samo u Egiptu,nego sirom svijeta. Oni rade ovako podlo, ovo je njihov nacin ostvarivanja poganih ciljeva.
Egipat se želi osloboditi islamskog bratstva, znate li vi koliko su Kopti pod Mursijem bili ugnjetavani? a to će najbolje postići ako prekinu veze s kojekakvim islamističkim skupinama jer suradnja s Hamasom samo radikalizira Egipat.
Iako se nikako ne slazem sa ovim rigidnim i nesimpaticnim Mursijem, vojska, odnosno, vojni diktatori su pokazali da su mnogo gori, opasniji i brutalniji tirani.
Saveznici cionista...
Jeli to ona ista agencija Anadolija koja je neki dan objavila da je u Siriji poginulo više od 600,000 ljudi?
Sad je makar jasno ko za koga radi.
Da Bog da vam se sve vratilo istom mjerom. Cionisti ih k'o marionete koriste, a primitivn adjubrad se ni nesjeca sta su im ti isti cionisti '67 uradili. Da Bog da vam se sve istom mjerom vratilo !
ne Egipat , Palestinu ,Izrael treba baciti 10 nuklearni bombi i citav svijet bi bio miran, mamu im *** divljacku
A gdje Amerika ? Ne kaki matere ti
Ska Jevreja tolike ara[pe zavadila,neka vas gnjave kada ste ludi a ludi jeste to se svakodnevno vidi,jadovi pale bijedi a sto junaci ne zapalite zidovsko????
vijest je product of anadolija, tako da i nije čudno što piše u njoj. oni nogu lagati gotovo isto koliko i srbi. podrška egipatskoj vojsci u borbi protiv selefija i vjerskih fanatika.
to su ti propali djaci kumrovecke skole razumijes me, predstavnici najmracnijeg rezima koji je u crno zavio citavu evropu i sire kontinente, sotone jedne
...bem te blentava, tito je podržavao palestince...mamlaze...
cinjenica je da su prekinuli pomoc cim su muslimani otisli s vlasti, a ti me ovdje napravi jednim polu...polu...poluludjakom, jednom zivotinjom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj sto su hladnokrvni ovi Egipcani, al sto su glupi to su price. Cuj zapaliti 200.000 litara goriva, pa to je suludo :)