Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ne uspiju slomiti palestinu nadam se da ce vas napasti umjesto da pomazete ljudima vi ih nazivate teroristima toliko o muslimanim kao prijateljima
svi ujedinjeni protiv palestine :(( sisi je predsjednik/tiranin, ne cudi me
Jbg. Velike svijetske sile su u pitanju i njhovi interesi. Eno i Dodick nešto pokušava najvjerovatnije da napravi od manjeg bh. entiteta svjetskog igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Progovorice svaki kamen, drvo i zvati evo cifuta iza mene se krije dodji ubij ga osim drvo garkad....
Sasvim normalna vojna akcija, ne želi se Egipat petljati u taj sukob! Čim otišao islamist Morsi odmah došla civilizacija!
Sad valjda mozete skontati ko su sije i saveznici cifuta. Zasto su bili protesti pa se muslimanska braca skinula sa vlasti zato da bi doso sisi i podupiro cifute sve se ljudi isplanira i rade po planu samo narod ne razmislja glavom. Tako je i u iraku shamu lebanonu itd. stavljaju samo svoje ljude i udri muslimane. To je to. Selam svima razumom obdarenim. Mubarek eid!
Sa glume ovi Egipcani ili je ovo neka lovacka (daj boze)!?
Mamu vam prodanu
Porazenu, porazenu..
Trebalo bi da se iz Gaze moze uci slobodno bez da Palestinci moraju da kopaju tunele i idu kroz njih vec da Egipat bude pomagac narodu kojeg okupiraju desetljecima.Aki ako imate izraelskog igraca na vlasti u Egiptu onda ne cudi da se i jedni i drugi bore protiv muslimana Gaze .
Pa sta ocekivati od kriminalca Sisija??
pa ja ne arapsko proljece nego americko proljece..
SVAKA CAST EGIPAT, SAMO NAPRIJED PROTIV HAMASA I DRUGIH TERORISTICKIH GRUPA KOJE KAO PACOVI KOPAJU TUNELE DA BI PRENIJELI RAKETE PREKO GRANICE KOJE IZAZIVAJU SUKOBE I SMRT PALESTINACA
HAHA STA CE TE SADA RECI, UZ TO STO HAMAS NE PRIHVATA PREKID SUKOBA, KO JE SADA KRIV ZA STRADANJE DJECE HAMAS KOJI IH KORISTI KAO ZIVI STIT ILI IZRAEL, HAMAS JE PRAVIO I TERORISTICKE NAPADE PO EGIPTU, ZNA EGIPAT SA KAKVIM GOVNIMA IMA POSLA
EGIPATSKA DJUBRAD, SAD SE VIDI KAKVI SU POGANI EGIPCANI. NEK SE BOJE DRAOG ALLAHA DZ.S.