Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon jos jedna lijepa vijest iz Egipta. Ovo me vec podsjeca na demokratske vrijednosti...pravo na vlastito oprjedljenje,
Mladi Muslimani - Muslimansko bratstvo. Prvi put su došli na vlast u Bosni 1990 preko Alije koji je bio predsjednik MM Zatim dolaze na vlast u Turskoj 1998 preko Erdogana koji je bio član Erbakanove partije zasnovane na principima Muslimanskoga bratstva. Iza toga slijedi Tunis prošle godine gdje je lider MB došao na vlast. Onda slijedi Egipat sa Morsijem ove godine. Ima još par zemalja gdje su M.B. jaki. Važno je napomenuti da su M.B u Egiptu bliski vođama Islamske revolucije u Iranu, zato ovo približavanje dvije partije zadnjih dana. Mahatir Muhamed u Maleziji je isto tako ideološki blizak M.B pokretu. U budućnosti će se raditi na uvezivanju ovih partija i vlada kao pripremu za novi Hilafet i stupanje Islama na svjetsku scenu.
Morsi izdajnik :)
Svaka čast predsjedniče Mursi. Sada tek kontam zašto je poslije izbora predsjednika Mursija vještačka država Izrael sve nervoznija. Izgleda da toj vještačkoj državi u narednom periodu predstoji proces otrežnjenja i napuštanja politike okupacije, terora, genocida i drugih zločina prema svojim komšijama prije svega prema Palestincima na čijoj zemlji im je međunarodna zajednica formirala vještačku državu Izrael.
kad se udaje darjan babic i hoce li vjencanje biti po serijetu
vlado maric nosin mahramu
Voditeljaka je prelijepa,konačno nešto pozitivno od tzv. revolucije arapasko proljeće
Religidioti uvijek misle da su samo zabrane koje se njihovim primitivnim praksama namecu nezakonite i nemoralne. Tragedija Egipta lezi u cinjenici da se od kraha jedne diktature nalazi na putu prema drugoj kao Tunis i Libija. Da malo pocnemo nabrajati kakve zabrane islamisti tamo vec sprovode? Samoprozvani revolucionari nastavljaju starim represijama i cenzurom. U Egiptu je ocekivati slican proces. Nazalost, zapadne politicke i ekonomske elite ce nastaviti sa podrskom tamosnjih diktatura bez obzira na ideologiju. Arapi nikada da dozive svoju renesansu, svoju 1789, svoju socijalnu, kulturnu i seksualnu revoluciju.
nekada su , nakon rata, i voditeljice na bosnjackim televizijama dolazile u mahramama ali ih danas vise nema ? vjerovatno je i njima neko potihano zabranio marame ali se o tome ne prica ...
Sad se garant gledaš u ogledalu i kontaš kako si uau tako pametan i domišljat, a? Jesi k.u.r.a.c., ku.rč.i.ću neizdr.k.a.ni
Čitam ove hejterske komentare i kao civiliziran čovjek mogu zaključiti samo da su dubine srpskohrvatskog i udbaškog primitivizma i neznanja jednostavno nemjerljive.
Egipćanima nisu uletili Ameri i pobili pola miliona ljudi, zadojena glupava d.ebilčino. Veze ti nemaš, idi igraj se s krmcima glupane.
Bravo za Egipat, novo demokratsko svjetlo u f.a.š.i.s.t.i.č.k.o.j. euroameričkoj tami!
Izgleda da je Hawking bio u pravu. Vrijeme ipak može teći unatrag.
Ovo je 21 vijek, i bilo bi cudno da ljudi nemaju tu slobodu da sami odlucuju kako ce izgledati i kako ce se odjevati. To su osnovna ljudska prava na koje niko na svijetu nema pravo da stavi neku glupu zabranu, ali ljudska glupost je na zalost beskonacna.
koliko Ameri imaju tomahovki dali ce biti dosta da se ta stoka obuzda ? Zaista nemam nista protiv i jedne vere toje sloboda svakog coveka i ima tu nesto lepog ali islam je zabava za zaostale I NEKULTURA ZA ZAOSTALE LUDAKE treba to obuzdati Zivela Amerika srabih da nije njih da ta goveda ne sapme na stranjku!!