Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao sam,muslimani će i u Egiptu morati da stvar riješavaju željezom. Egipat je muslimanska zemlja i takva treba da bude.Nikakvi sekularisti ne dolaze u obzir u vlasti pa čak ni Mursi koji je ostao na pola puta. Sekularisti su poslijedica kolonijalizma i ispiranja mozgova od strane orijentalista.Sekularizam je u Egipat kao i druge muslimanske zemlje došao posle nasilnog ukidanja islamske države tj. hilafeta.
Nadam se , da ce uz Allahovu pomoc policja odraditi svoj posao kao i Mursi . Nece nekoliko hiljada huligana smjenjivati kako koga hoce . Mursi je demokratski izabran i moze ga se samo demokratski skinuti , na sljedecim izborima . Ako nije uspio uciniti nista za godinu dana nek na sljedecim izborima ne glasaju za njega . Zna se ko ovo izaziva nerede . Krscani potpomognuti cionistima i sekularistima istim onima koji su decenijama terorizirali egipatski narod .
@Yara abbas Džubre jedno kada je Mubarak bio na vlasti nije vam padalo na pamet da izlazite na ulice svakih mjesec dana,džubrad sekularistička.
veliki respect egipatskom narodu koji ne dozvoljava da se egipat pretvori u američku koloniju u kojoj će bolesne vehabije sabljom tumačiti kuran. podrška demonstrantima u borbi za sekularni egipat u kojoj će svak imti slobodu govora i izražavanja svoje vjere
Ne podržavam Mursija jer nije uveo Šerijat i smatram da treba biti zamjenjen pravim islamskim vladarom ali poenta mi je istaći vašu tj. tvoju licemjernost. Yara, zar u Siriji ne pozivate da se zaustavi rat i da se održe izbori jer ste ubjeđeni da bi Assad pobjedio i bi ga većina izabrala? Zar se stalno ne žalite što Assada na silu svrgavaju jer kažete da ga podžava većina naroda? Pa odkud sad da pozivate na svrgavanje predsjednika kojeg podržava većina naroda i koji je za razliku od Assada većinski izabran jer je poznato Assad naslijedio vlast?Kakva je ovo licemjernost? :) Nemoraš mi odgvoriti ali samo naprijed, razotkrivajte se ljudima,neka vide da je vaša ideološka podloga u stvari zamaskirana islamofobija,ali maske polako padaju. Za one koji nisu shvatili šta sam htio reći.Socijal-komunisti poput ovog ahmaka, kažu da se "legitmno" izabran socijalista ne smije svrgnuti i ko to pokuša on je instrument zapada, a da se islamista može svrgnuti i ko to pokuša on je veliki pravednik. :)
Ja više preferiram naše proteste uz kaficu..nekako je ljepše!
trebamo im poslati fahru za faraona da smiri situaciju
E kad ameri počnu bježat, znaš kolko je sati!!!
Bravo, Amerčko proljeće nije uspjelo. narod Egipta ne prihvata alibabe nametnute od amerike. Egipat je sekularna zemlja gdje su muslimani i hrišćani živili u miru dok nije stigla zapadna demokracija, jel vam poznata priča braćo Jugovići ?
Ono postoje države gdje Amerika ne diktira sve bitno. Sjeverna Koreja, Kina i Iran.
Daj ne pametuj kad pojma nemas . Cuj americko proljece . Pa amerikanci su do zadnjeg dana podrzavali Mubaraka a au Sarma el Sejku na lijecenju cuvala ga je izraelska tajna sluzba . Naravno zna se kome smeta Mursi i muslimanska braca ( cuj vehabije , joj kad pojma nemate ) se bore protiv diktature desetine godina . Aha ti bi da se opet vrati Mubarak sa svojom diktaturom . Pa sto ne odes u SJ Koreju , to je prava sekularna drzava i slobodna , kakvu ti volis . I nismo mi ni sa kim braca Jugovici , to se barem danas zna da nemamo zajednicke gene ni sa kim ( u vecini ) od nasih susjeda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
trebamo im poslati fahru za faraona