Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
H.e.b.o te SDA u usta !! LOOOPPOOOVVII
nije stjela - al jazeera
Vidjet ćemo hoće li se uhapsiti dopisnik Al Jazeere iz Laktaša nakon što bude objektivno izvještavao o nestalim parama od privatizacije m-tela. Voždu se nije svidjelo da cijeli svijet zna gdje su nestale pare, ali je ipak priznao da je manji entitet u krizi. Dakle, pobio je sam sebe kada je ranije izjavio da je to bolji entitet i da u tom entitetu nema ni političke a pogotovo nema ekonomske krize.
i naravno b a l i je poput \"sjo\" i \"Enes Bug\" su mnogo pametni i o sveeeeeemu znaju ...
Svako ko imalo analizira stanje u svijetu zna da medijska svaka kuća može postati velika ukoliko radi za nas, ako to odbije nema je na mapi. I, šta mislite koliko u svijetu ima nezavisnih medija. Hajde Role i ostali da vas čujem
sda demokratijaaaaaaaa sdaaaa tebe volim jaaaaaaaaa ili tako nekako?! :)
Ta Televizija je vlasnistvo Izreala, nek ste je zatvorili.
koda je Al-Jazeera objektivna, emituje ono sto zapad zeli da cuje.
Eto vam demokratije, postaje još gore nego što je bilo.