Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas se proglasava teroristom ko koga stigne.Vise taj terorizam je izfuro.
Zatucani islamski svijet! Od njih smo gori jedino mi koji izgibosmo da postanemo kao oni. Čak smo tu želju pretpostavili kao nacionalni projekat.
Glupost strani plaćenici poput Sisija da legalno izabranu vlast da zovu teroristima
Muslimansko bratstvo i Mursi pobijedili na demokratskim izborima koje su zapad i Amerika priznali i javno rekli da su bili demokratski. A onda dio vojske pod Americko-zidovskom kontrolom napravi drzavni udar, Muslimansko bratstvo proglase teroristima a Mursija stave u zatvor. Takvu sudbinu su ti isti krugovi bili namijenili nama dragom Erdoganu i njegovoj partiji, al amidza je to sve uspjesno rjesio.
I ovaj Egipat je u zadnje vrijeme prolupao i to pošteno