Za ublažavanje izraelske blokade
0
Egipat najavljuje trajno otvaranje granice s Gazom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat izbija dole 100 % u narednih 5 godina
Arapi su najgori ljudi na planeti, naj slicniji su srbijancima i vazda su milosevica podrzavali kad je razarao i plaio bosnu i likvidirao vase naj milije. srbi = arapi, svakom informisanom covjeku zidovi su 100 puta bolji
Primjer Palestini je nabolji pokazateljj pravog lica muslimana naspram muslimana. Zavrni naftne česme dva dana i eto mira.
Primjer Palestine je najbolji pokazatelj pravog lica zapada naspram muslimana. Njih cak ne tretiraju ni kao ljude, ni kad su ih ćifuti fosfornim bombama gadjali. Sudnji dan je zaista neminovan da se ovolika nepravda i nasilje nad ljudima ispravi.
Evo jos jednog rata na pomolu...