Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visit Egypt, we offer unforgettable views..pyramids, Sfinga,Nile River,public executions...never a dull moment.
I zovu nas na more? Hahaha, ma dajte...
hapse muslimane po bosni, hapse po cafirskoj evropi, ubijaju ih po egiptu, siriji ... ovo je gore nego u vrijeme Mladih Muslimana. Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Tiranin pogani, cionictički abdel fattah al-sisi. Kakav je to arapski lider koji je garant sigurnosti izraela.
Sta kazu? Da posjetimo egipat?
za razliku od demoktatskih zemalja .. gdje policija ubija građane (bez ikakvog suda), jer su druge boje kože ili dijete jer se igra pištoljem ... a sve to uz podršku tenkova koe je vojska vratila iz iraka i poklonila policiji
poenta je ... hoću da kažem ... nikad više onakve države ... od koje smo se tako slavno oslobodili :-(
hohoho .... a negativnih ocjena ... a da nije možda ova bolja ... ili možda egipat ... ili ...
jeste nepismeni redakcijo ccccccccc
Prijatelj iz Egipta mi je pricao kako su se sudjenja vodila. U novinama je jednog dana osvanuo clanak u kome se kaze da je sud na smrt osudio 55 ili 56 ljudi. Ne zna se je li 55 ili 56 zbog toga sto je u trenutku izricanja presude advokat jednog od osudjenika dao prigovor sudiji, te ga je sudija iz ljutnje dodao na spisak osudjenika.
americka demokratija na arapski nacin,ipak je dat kes,mora se opravdat
sl. i kod nas samo nisu smrtne presude...ali sudstvo ne sudi po zakonu nego po političkoj naredbi...a i šta očekivati od njih dole....