Sud u Pennsylvaniji
0
Džihad Jane se ne osjeća krivom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt teroristima
Prosto je jadno sta su sve u stanju izmisliti ovi ameri.
Ma zna Jane da je sex korijen svega. Poslije dva propala braka,život joj je postao dovoljno prazan da ga ispuni vrbovanjem \'\'lovaca na džennet\'\' kojih uvijek ima dovoljno diljem svijeta i koji će se rado odazvati pozivu \'\'mašala\'\' sestre.
ima tako poremecenih ljudi...
nakon sikaniranja, terorisanja, maltretiranja i ko zna sta vec ljudi koji nose galabije, turbane, brade i koji su sumnjivo-tamne puti slijedi i sikaniranje, terorisanje i maltretiranje sestara koje nose mahramu, hidzab ili veo. Ovako amerika radii... nadje naku amerikanku koja je navodno presla na islam i koja se nasla da preko INTERNETA saziva teroriste i imaju sijela ili sta vec, sto navodi normalnog covjeka da se sada i najcestitjeg zenskog bića od svih zena na dunjaluku boji - kao i one su teroristi! nevjerovatno... Allah im svaki trag utro`!