Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P.
Umrlim muslimanima se ne kaže "R.I.P." nego Rahmetullahi alejhi tj. "Da mu se Allah smiluje" ili "Neka je na njega milost Božija"
Ajd' odhebi u skokovima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rahmetullahi alejhi. PS: Ne mogu se oteti utisku da se kršćani uopšte ne znaju (ili ne žele da znaju) ponašati prema umrlim muslimanima, čemu postavljanje krunica sa krstom i paljenje svijeća?
koji si ti debil... ne razmišljaš da u nekim zemljama ljudima nije bitno jesil musliman ili kršćanin da bi te poštovali...
Pa ako im nije bitno jesi li musliman ili kršćanin, zašto onda postavljaju kršćanske simbole (krunice sa krstom i paljenje svijeća)? Zašto recimo samo nisu donijeli neki cvijet, eto to je barem univerzalno..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
R.I.P.